Fönsterdekal, konturskuren printad i 4-färg - med egen design | Expofy
Fönsterdekal – Konturskuren Printad
Produktvideo

Fönsterdekal – Konturskuren Printad

710.00 kr / m²

(887,5 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

  • Fraktklass: 1 - 169 kr
  • Fraktklass: 2 - 199 kr
  • Fraktklass: 3 - 249 kr
  • Fraktklass: 4 - 449 kr
  • Fraktklass: 5 - 650 kr
  • Fraktklass: 6 - 990 kr
000

Självhäftande 4-färgsdekal till skyltfönster

Printade fönsterdekal som konturskärs efter ditt motiv/logotyp och trycks med högupplöst digitaltryck. Med denna teknik finns inga begränsningar och du kan trycka allt från enkla färger till stora fotografier.

Vår fönsterdekal har en hög kvalitet och du kan välja mellan vit eller transparent folie. Tillskillnad mot den transparenta folien så har den vita folien även en vit baksida vilket gör att motivet inte kommer att synas på baksidan av dekalen. När du ska montera din dekal går det lika bra att montera på insidan som utsidan, du väljer själv vart klistret ska vara. Utseendet av dekalen kommer inte att påverkas utan ser lika fin ut från båda sidor.

Vid större motiv

Foliens rulle har en maxbredd på 132 cm. Det betyder att om ett motiv är större en maxmåttet blir man tvungen att trycka dekalerna i våder om ca 60-80 cm. Detta kommer att underlätta vid själva monteringen men det skapar en skarv i själva trycket. Som standard gör vi skarven med 15 mm överlapp. Detta är inget som visuellt kommer att påverka ditt motiv med det gör att monteringen blir mer avancerad och det kan vara bra att få hjälp att montera. Vi samarbetar med ett flertal duktiga montörer och uthyrare som finns tillgängliga över större delen av Sverige. Kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00 så hjälper vi er.

Designa din fönsterdekal

Vid design av din egna dekor kan du skapa den precis så som du önskar. Vi konturskär ditt motiv/logotyp och anpassar efter de färger du valt. För att vi sedan ska kunna trycka ditt motiv krävs det att du sparat filen som en PDF eller EPS-format. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil kan du läsa det i vår guide om tryckfiler. Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra fönsterdekaler kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Fönsterdekal – Konturskuren Printad”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Detaljer
Designmallar
Hämta designmall

Inga filer