Fönsterdekal One-way-vision - Dekal och insynsskydd i ett | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Fönsterdekal – One-way-vision printad
Produktvideo

Fönsterdekal – One-way-vision printad

Från 720.00 kr / m²

(900 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

  • Fraktklass: 1 - 199 kr
  • Fraktklass: 2 - 245 kr
  • Fraktklass: 3 - 349 kr
  • Fraktklass: 4 - 449 kr
  • Fraktklass: 5 - 595 kr
  • Fraktklass: 6 - 1190 kr
  • Digitaltryck på en perforerad folie
  • Ger effekten av en ”solfilm” & insynsskydd upp till 90%
  • Max bredd för rulle: 132 cm. Därefter blir det skarv i trycket
000

4-färgsdekal som insynsskydd

One way vison dekaler som anpassas efter ditt önskade mått och trycks med högupplöst digitaltryck på en perforerad folie. Med denna teknik finns inga begränsningar och du kan trycka allt från enkla färger till stora fotografier. One way vision är perforerad med massor med mycket små runda hål, detta gör att trycket blir nära på perfekt sett ifrån utsidan men baksidan som är mörkgrå/svart skapar effekten av en ”solfilm” sett ifrån insidan. Detta ger ett bra insynsskydd upp till 90% men gör det ändå tydligt nog att kunna se ut från andra sidan.

Dekalerna har en hög kvalitet och håller upp till 7 år. One way vision monteras ifrån utsidan och vill man undvika att smuts och regnvatten fastnar i de små hålen kan man välja till att få den laminerad. Detta skyddar då dekalen och den håller sig snygg länge. Tillskillnad från exempelvis transparenta fönsterdekaler så har dessa dekaler en gråtonad bakgrund vilket gör att motivet inte kommer att synas på baksidan av dekalen.

Vid större motiv

Foliens rulle har en maxbredd på 132 cm. Det betyder att om ett motiv är större en maxmåttet blir man tvungen att trycka dekalerna i våder om ca 60-80 cm. Detta kommer att underlätta vid själva monteringen men det skapar en skarv i själva trycket. Som standard gör vi skarven med 15 mm överlapp. Detta är inget som visuellt kommer att påverka ditt motiv men det gör att monteringen blir mer avancerad. Så då kan det vara bra att få hjälp med att montera. Vi samarbetar med ett flertal duktiga montörer och uthyrare som finns tillgängliga över större delen av Sverige. Kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00 så hjälper vi er.

Designa dina dekaler

Vid design av din egna dekor kan du skapa den precis så som du önskar. Vi konturskär ditt motiv/logotyp och anpassar efter de färger du valt. För att vi sedan ska kunna trycka ditt motiv krävs det att du sparat filen som en PDF eller EPS-format. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil kan du läsa det i vår guide om tryckfiler. Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra fönsterdekaler kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Detaljer
Designmallar
Hämta designmall

Inga filer