Golvstativ Business – iPadställ
Produktvideo

Golvstativ Business – iPadställ

1 650.00 kr

(2 063 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 169 kr
 • Fraktklass: 2 - 199 kr
 • Fraktklass: 3 - 249 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 650 kr
 • Fraktklass: 6 - 990 kr
 • Lightning kabel 3 m

  299.00 kr

  Lightning kabel är ett perfekt tillbehör att köpa till alla våra ställ till iPads. Sladden kommer i färgen vit och har en längd på 3 meter. Den är anpassad för surfplattor med lightning uttag som exempelvis Apples iPads. Har du en annan modell av surfplatta kommer denna typ av kabel inte att passa. Då behöver du kanske en med ett […]

  -
  +
  AddTa bort

  USB-C kabel 3 m

  199.00 kr

  USB C kabel är ett perfekt tillbehör att köpa till alla våra ställ till surfplatta. Sladden kommer i färgen vit och har en längd på 3 meter. Den är anpassad för surfplattor med USB-C uttag som exempelvis Samsung Galaxy. Har du en av Apples modeller av surfplattor kommer denna typ av kabel inte att passa. Då har du istället har […]

  -
  +
  AddTa bort

Produkt

Tillval

Totalt

000

Smart och stilrent golvstativ för surfplattor

Golvstativ business är ett riktigt smart tillbehör till mässan, receptionen eller butiken. Med en surfplatta tillgänglig gör du det möjligt att kunna hålla interaktiva demonstrationer för kund så att de enklare kan förstår din produkt. För att göra själva demonstrationen ännu smidigare kan du placera din surfplatta i ett snyggt golvställ.

Golvstativ business är ett funktionellt ipadställ som går att sätta din surfplatta i både liggande och stående format. Du har även möjligheten att vinkla surfplattehållaren i 90 grader uppåt och nedåt. Du kan till och med rotera hållaren i sidledes. Ett superflexibelt golvställ där du helt enkelt kan välja det som passar din presentation eller applikation bäst.

För att golvstativet ska stå ordentligt på plats och inte riskera att falla omkull har ipadstället fått en ordentlig fot i stål. Därför kan du vara säker på att stativet går att placera på de flesta ytor. Men du bör hålla stativet inomhus. Resten av stativets är gjord i aluminium medan hållaren för surfplattan är gjord i plast. Det ger stativet ett stilrent uttryck samtidigt som det är mycket funktionellt.

Självklart är säkerhetsaspekten en viktig faktor när det kommer till val av ipadställ. När du placerar din surfplatta i Golvstativ business finns det möjlighet till att låsa fast surfplattan i hållaren. Det gör du med den medföljande nyckeln. För att det hålla det så rent som möjligt runt golvstativet för du enkelt in strömkabeln genom stativets hals och ner mot foten. Då behöver du inte ha en massa sladdar hängandes och risken finns inte att någon råkar dra ut strömkabeln. När surfplattan väl är placerad i stativet finns det ingen möjlighet att klicka sig runt i surfplattans inställningar eftersom man sätt till att plattans hemknapp är väl dold.

Golvstativ business passar till följande surfplattor:

 • iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4
 • iPad Air
 • Samsung Galaxy
 • Eller till de flesta surfplattorna som finns inom storleken 9,7-10,1

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Golvstativ Business – iPadställ”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Material

Aluminium

Bredd

35,8 cm

Höjd

118 cm

Djup

35,8 cm

Vikt

5 kg

Designmallar
Hämta designmall

Inga filer