Gatupratare

Här finner du gatupratare som är väderbeständiga och som tål att stå ute i regn, vind och andra väderförhållanden. Dessutom är de flexibla då du enkelt kan byta budskap och innehåll i gatuprataren. På så sätt är det ett effektivt sätt att exponera sig i samband med kampanjer eller om man exempelvis vill lyfta fram ett produkterbjudande.

Enkel och flexibel exponering

Du har säkert sett gatupratare utanför butiker, caféer eller restauranger. Gatupratarens uppgift är nämligen att fånga uppmärksamheten från förbipasserande. Men det går även bra att använda gatupratare om man bara vill exponera sitt varumärke på ett snyggt sätt.

Vi erbjuder gatupratare i en rad olika modeller. Alla produkter innehåller antingen en ram eller en fot i metall för att det ska klara påfrestningar som vind, men också bli ett mer hållbart alternativ i längden. Utöver rådgivning och hjälp med layout så erbjuder vi även toppskylt som tillval för att du som konsument ska få en ännu mer karaktäristisk gatupratare. Hör av er för frågor eller funderingar så hjälper vi dig!