Hyr ditt skyltställ hos Expofy - välj mellan tre storlekar | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00

Skyltställ – allt från en och samma leverantör

Smidighet är något vi alltid strävar efter att uppnå. Speciellt när vi ska genomföra ett större projekt. Idag är det inte några större svårigheter att få beställt det man önskar på nätet och det mesta går att få tag på. Men ofta slutar det med att just det du behöver inte finns på en och samma plats. Krångligt och tråkigt tycker du och vi kan inte mer än att hålla med.

Därför har vi på Expofy tagit fram en helhetslösning för skyltar monterade på skyltställ. Det gör att du både kan beställa din skylt och hyra dig ett skyltställ hos oss. Som pricken över i så hjälper vi även till med uppställning av skyltstället samt montering av skylten. På så sätt kan du lugnt luta dig tillbaka och känna dig trygg med att allt kommer upp på ett säkert och snyggt sätt.

Självklart finns det även möjlighet att anpassa storleken på skyltstället efter egna önskemål

Byggställningar i flera storlekar

För att göra valet så enkelt som möjlig har vi tagit fram tre standardpaket som du kan välja mellan. Dessa är framtagna efter de vanligaste behoven men självklart finns det även möjlighet att anpassa storleken på skyltstället efter egna önskemål. Vid behov av en annan lösning kan du kontakta oss så ser vi över vilken typ av ställning som skulle passar er bäst.

När du sedan ska välja skyltlösning finns det två olika att välja mellan. Här kan du välja mellan att använda dig av vepor eller av plåtskyltar. Vid val av vepor krävs det att du täcker alla sidorna av skyltställningen för att skydda från vinden. Du kan läsa mer om detta längre ner på sidan. Med plåtskyltar kan du välja själv hur många sidor av ställningen som du vill täcka, här finns inga begränsningar. Vid val av plåtskylt och större motiv kommer motivet att delas upp på flera plåtar.

Skyltställning Small

Skyltställ small är det minsta skyltställ som vi har att erbjuda. Den har en bredd på 2,57 meter och en höjd på 5 meter. För att täcka denna ställning med budskap behöver du följande:

Vepor
Alla sidorna måste täckas och det innebär att du behöver 3 vepor som är 240 cm på bredden och 350 cm på höjden.

Plåtskyltar
För att täcka en hel sida på skyltställningen behövs det tre plåtskyltar. En plåt är 240 cm bred och 119 cm hög. Totalt blir det 3 skyltar som ger en total bildstorlek om 240 cm bred x 357 cm hög. För att täcka alla sidor behövs det totalt 9 plåtskyltar.

Skyltställning Medium

Skyltställning medium är det mellersta skyltstället som vi erbjuder. Det har en bredd på 2,57 meter och en höjd på 7 meter. För att täcka denna ställning med budskap behöver du följande:

Vepor
Alla sidorna måste täckas och det innebär att du behöver 3 vepor som är 240 cm på bredden och 550 cm på höjden.

Plåtskyltar
För att täcka en hel sida på skyltställningen behövs det 5 plåtskyltar. En plåt är 240 cm bred och 119 cm hög. Totalt blir det 5 skyltar som ger en storlek på 240 cm bred x 595 cm hög. För att täcka alla sidor behövs det totalt 15 plåtskyltar.

Skyltställning Large

Skyltställning Large är det största standard skyltställ som vi erbjuder. Det har en bredd på 5,14 meter och en höjd på 7 meter. För att täcka denna ställning med budskap behöver du följande:

Vepor
Alla sidorna måste täckas och det innebär att du behöver 3 vepor som är 480 cm på bredden och 550 cm på höjden.

Plåtskyltar
För att täcka en hel sida på skyltställningen behövs det 10 plåtskyltar. En plåt är 240 cm bred och 119 cm hög. Totalt blir det 10 plåtar som ger en storlek på 480 cm bred x 595 cm hög. För att täcka alla sidor behövs det totalt 30 plåtskyltar.

Bra att veta!
I botten av ställningen finns det betongstenar som tar ca 1 meter av ställningens höjd och det är därför du inte kan täcka hela den totala höjden av skyltställningen med en skylt.

Vilken är den bästa skyltlösningen
vepa vs plåtskylt

Det skiljer sig en hel del mellan de olika alternativen men de har också sina olika egenskaper. Att välja alternativet med vepor är mer kostnadseffektivt än alternativet med plåtskyltar och gör att du kan spara in betydligt mer pengar. Men pengar är inte allt och om du vill ha en statisk skylt som håller i längden är plåtskylten alltid att rekommendera. Men det lägre priset gör att många istället väljer att byta budskap under byggtiden.

Fördelen är att om samma människor passerar ställningen dag ut och dag in kommer de tillslut inte se budskapet på grund av vana. Men byter man budskap, färg eller bild så blir plötsligt det något nytt som ögat lägger märke till. Perfekt när exempelvis bygget av bostadsrätter går in i en försäljningsfas.

Vepa

+ Billigare
+ Passar för temporär skyltning
+ Perfekt om du vill byta budskap
  Kan blåsa sönder vid hårdare vindar

Plåtskylt

+ En hållbar skylt i längden
+ Står emot alla sorters väder
Har ett högre pris

Säkerhet är A och O

Som vi tidigare har nämnt så krävs det att du täcker alla sidorna av byggställningen vid val av vepa. Detta är för att vinden annars kan komma åt mycket lätt och riskera att slita ut veporna ur ställningen. Men med alla sidor täckta så kompenserar sidorna varandra mot vinden.

Om en byggställning skulle välta kan det ge stora skadar på omgivningen och i värsta fall skada civila. Därför är det viktigt att se till så att din skyltlösning är placerad på ett korrekt och säkert sätt. Våra skyltställ är dimensionerade och vindlastberäknade för att klara även de mest rytande stormar. Du kan därför vara trygg med att vi ger dig en säker skyltlösning.

Uthyrning i hela Sverige

Vi kan hyra ut och hjälpa dig med en skyltlösning om du befinner dig I mellersta och södra delarna av landet. Befinner du dig utanför de gränser som visas på kartan nedan ber vi dig att kontakta oss för offert. Vi finns självklart här för att hjälpa alla.

Beroende på vart du befinner dig så finns det fyra olika zoner med olika prisklasser vilket avgör vad det skulle kosta för dig. Frakten sker med kranbil och utgår från Göteborg (Partille) eller Stockholm (Upplands Väsby). När vi räknar ut vilken zon du befinner dig i utgår vi från dessa platser. För ett exakt pris ber vi er att ta kontakt med oss.

Fraktzoner

Nedan ser du de olika fraktzonerna och vad det skulle kunna kosta baserat på vart du befinner dig. Detta är priset för frakt exklusive hyra för skyltställ och montering.

Zon 1 (1-6 mil)
3 800:- ex moms

Zon 2 (6-12 mil)
9 000:- ex moms

Zon 3 (12-25 mil)
23 000:- ex moms

Zon 4 (25-50 mil)
48 000:- ex moms

Kontaka oss

Du når oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00.
Det går också bra att fyll i formuläret nedan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.