Ljuspelare med affisch och integrerad LED - Dubbelsidig | Expofy
Ljuspelare – Konvex
Produktvideo

Ljuspelare – Konvex

Från 4 685.00 kr

(5 856 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 169 kr
 • Fraktklass: 2 - 199 kr
 • Fraktklass: 3 - 249 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 650 kr
 • Fraktklass: 6 - 990 kr
Töm val
 • Affisch till ljuspelare – Small

  550.00 kr

  Backlitfilm av högsta kvalité till ljuspelare Denna affisch för ljuspelare small trycks på en backlitfilm och är av högsta kvalité. Backlitfilm ger en fin färgåtergivning och är ett material som är anpassat just för användning i ljuslådor. Vad som skiljer detta material, jämfört med ett vanligt papper, är att ett vanligt papper inte klarar av det starka ljuset bakifrån. Skulle […]

  -
  +
  AddTa bort

  Affisch till ljuspelare – Medium

  600.00 kr

  Backlitfilm av högsta kvalité till ljuspelare Denna affisch för ljuspelare medium trycks på en backlitfilm och är av högsta kvalité. Backlitfilm ger en fin färgåtergivning och är ett material som är anpassat just för användning i ljuslådor. Vad som skiljer detta material, jämfört med ett vanligt papper, är att ett vanligt papper inte klarar av det starka ljuset bakifrån. Skulle […]

  -
  +
  AddTa bort

  Affisch till ljuspelare – Large

  650.00 kr

  Backlitfilm av högsta kvalité till ljuspelare Denna affisch för ljuspelare large trycks på en backlitfilm och är av högsta kvalité. Backlitfilm ger en fin färgåtergivning och är ett material som är anpassat just för användning i ljuslådor. Vad som skiljer detta material, jämfört med ett vanligt papper, är att ett vanligt papper inte klarar av det starka ljuset bakifrån. Skulle […]

  -
  +
  AddTa bort

Leveranstid + Filuppladdning

 • (Frakt tillkommer i varukorgen) Tillägget gäller per produkt och tillkommer som en extra kostnad utöver frakt.

  Ladda upp din fil nu eller skicka in den senare via vår WeTransfer

 • Är din fil större än tillåtet? Då går det att ladda upp den via vår WeTransfer eller maila filen till info@expofy.seMax filstorlek: 10 MBGodkänt filformat: pdf

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Totalt

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , Etiketter: , , ,
000

Fristående Ljuspelare för offentliga miljöer

Ljuspelare small är en dubbelsidig display med integrerad belysning som lyser upp ditt motiv. Pelarens belysning består av lysrör som ger ett fint ljus för ditt motiv. Denna typ av ljuspelare passar för inomhusbruk och används på köpcentrum, butiker, resebyråer eller hotell. För att ditt budskap ska lyftas fram ur ramen har ljuslådan fått en konvex form. För att ge en extra stilren och proper känsla är ramens profil endast 36mm bred. Det ger ditt motiv en större plats och får budskapet att verkligen sticka ut.

För att den ska stå stadigt har pelaren fått en basplatta i pulverlackerad stål vilket ser till att pelaren inte ramlar omkull. Pelaren är mycket smidig att hantera även om den har en stadig basplatta. Det gör att du enkelt kan ta fram och ställa ljuspelare small på önskad plats. Behöver du ta in din ljuspelare när dagen är slut, lyfter du bara enkelt in den.

Du monterar enkelt ditt motiv genom att öppna upp ljuspelarens snäppramar. Dessa gör det superenkelt att placera in motivet och därefter placera det medföljande skyddsglaset över ditt motiv. Skyddsglaset har fått en magnetförslutning vilket gör att motivet och skyddsglaset ligger ordentligt i pelarens ram. När du är klar snäpper du bara tillbaka ramarna och placeringen av ditt motiv är klart. Vill du byta motiv gör du bara om samma process och byter ut affischen mot ditt nya budskap. Enkelt och smidigt.

Designa en affisch till ljuspelare

När du skapar dig en affisch till ljuspelaren ska affischen vara i det måttet som ljuspelaren passar för. Ljuspelare small har en storlek på 60×170 cm och därför bör ditt tryckoriginal ha samma format.  Om du har ett färgat motiv som går från kant till kant är det viktigt att tänk på att ha ett utfall på 5mm. Detta minskar risken för att det blir en vit liten glipa längst kanterna. Här kan du läsa vår guide om utfall ifall du är osäker på hur du lägger till det. Tänk också på att om din design innehåller bilder bör dessa ha en PPI/DPI på 300.

Är du osäker eller behöver hjälp med din affisch kan vi hjälpa dig med detta. Lägg till produkten Hjälp med original och skicka in dina filer så hjälper vi dig med en affisch. Det går också bra att kontakta oss direkt via info@expofy.se.

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Ljuspelare – Konvex”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Variation

Material

Bredd

Höjd

Djup

Vikt

Watt

Affischmått

A4

Aluminium

224 mm

300 mm

71 mm

1,8 kg

2W

210 x 297 mm

A3

Aluminium

308 mm

423 mm

82 mm

2,9 kg

3W

297 x 420 mm

A2

Aluminium

424 mm

557 mm

98 mm

5,1 kg

8W

420 x 594 mm

A1

Aluminium

592 mm

844 mm

120 mm

9,3 kg

10W

594 x 841 mm

50×70

Aluminium

500 mm

703 mm

110 mm

7 kg

7W

500 x 700 mm

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (99 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall