Mässmatta: Decofilt – Eget mått

Pris: 449:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 549.00 kr / m²(686.50 kr inkl.moms)

  • Måttanpassade mattor
  • Perfekt för mässor, event & utställning
  • Högkvalitativ tryck

Beskrivning

En printad motivmatta efter dina behov

Att hitta en matta som passar precis efter ens egna mått kan ibland vara svårt. Speciellt om man kanske har en lite mer udda plats att fylla ut. Många mattor är ofta redan satta i specifika mått vilket då kan försvåra processen att hitta mattan man önskat sig. Med vår matta i eget mått får du möjligheten att skapa en matta helt efter dina egna mått och val. Det finns inga fasta storlekar men du bör tänka på att vid större mått kommer mattan att skarvas. Vill du undvika detta bör du se efter vad just ditt önskade materialval klarar av som maxmått innan skarv.

Decofilt

Ett mjukt filt-material som är gjort i non woven och är mycket vanligt för användning på mässa och event. Mattans undersida är gjord i nitrilgummi vilket både skyddar mattan samt håller den på plats. Decofilt har dock en kortare livslängd än andra material och passar därför bäst till temporära eller kortare evenemang.

Vid tryck går mattan att göra upp till 250 cm (bredd) i ett stycke. Därefter får man skarva motivet för att täcka upp en större yta. Det är dock inget större problem då Decofilt går utmärkt att lägga kant i kant med varandra.

Material: Ovansida non woven, undersida av nitrilgummi

Storlek: Upp till 2,5 m breda (kan läggas flera mot varandra)

Används till: Event, mässor, utställningar

Så monterar du din matta

Vid större motiv kan det vara bra att se till att din matta ligger ordentligt på plats. Speciellt om du har flera stycken mattor som ska ligga kant i kant med varandra. Då kan du använda dubbelhäftande tejp på mattans kortsidor för att hålla det snyggt och rakt. Mattorna levereras rullade varför det också kan underlätta att använda dubbelhäftande tejp för att hålla mattorna på plats.

Skapa din egendesignade matta

På våra mattor kan du trycka allt från logotyper, texter, vektorer eller bilder. Så här kan du skapa precis den designen som du önskar. Ska du framhäva en logotyp eller slogan rekommenderar vi alltid att försöka hålla en så hög kontrast mellan logotypen/slogan och bakgrunden så att man lätt kan se vad mattan ska representera. Men är du osäker på hur du ska göra ditt original eller har frågor kan du alltid kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00. Du kan även läsa vår artikel om ”hur du skapar en tryckfil”. Vill du veta mer djupgående om mattor och dess material kan du även läs det i vår guide ”Vad är matta med tryck”.