Lyktstolpsvepa – Eget mått

Pris: 249:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 207.00 kr / m²(259.00 kr inkl.moms)

Beskrivning

Den perfekta flaggan för stadsevent.

Denna flagga går under många namn och kallas vanligtvis för banner, banér eller streetbanner. Men kan också kallas lyktstolpsvepa, evenemangsflagga eller stadsflagga. Även om de har olika namn har alla samma funktion vilket är att du fäster flaggan på en lyktstolpe med hjälp av en bannerarm. Bannern är anpassade för utomhusbruk och är speciellt framtagna för att placeras längs gator och vägar i stadsmiljö. Det ger extra bra synlighet då budskapet syns tydligt från båda riktningarna.

Lyktstolpsvepor går ofta att se i samband med evenemang och är populära att använda till idrottsevenemang, konserter eller andra kulturevenemang. Men de passar även att använda vid marknadsföring kring köpcentrum

Material på lyktstolpsvepa

Bannern är gjord i en 110g stickad polyester som trycks med ett 4-färgsdigitaltryck. När man använder denna teknik innebär det att färgen ”blöder” igenom materialet. Vilket gör att motivet går att se både från fram och baksidan av flaggan. Det är ett mycket slitstarkt material som klarar av hårda väderförhållande tack vare att de lätt kan släppa igenom vinden. Skulle det behövas är materialet även tvättbart och torkar mycket snabbt. För att stå emot solen är det också behandlat för att bättre klara av UV-strålar.

Montera din banér på lyktstolpe

För att fästa flaggan i lyktstolpen behöver du välja till en bannerholder. Bannerholdern är anpassad för stolpar med en diameter på max 108 mm. Skulle det vara så att du har ett annat mått på din stolpe kan du kontakta oss så ser vi över hur vi kan anpassa dess för er.

Bannerholdern kommer i ett set om två och fästes i både ovan och underkant. För att kunna placera flaggan mellan fästena behöver du placera de medföljande rören i både den över och under delen. Därefter kan du enkelt trä igenom rören i banners färdigsydda kanaler. Röret är anpassat så att du kan placera en flagga på vardera sida om lyktstolpen.

Skulle bannern hänga lite löst kan du se till att flytta fästena lite längre ifrån varann så att flaggan blir mer spänd. För att se till så att flaggan inte blåser av från stången har det placerats en öljett vid kanten av lyktstolpsvepan så att du kan spänna ett buntband genom öljetten och runt bannerholderns rör. På så sätt kan du vara trygg med att din flagga hänger kvar.

Olika sätt att placera din lyktstolpsvepa på

Eftersom trycket på din streetbanner blöder igenom och syns från båda håll kan det vara bra att tänka över hur ditt budskap ska läsas av. Eftersom trycket syns på baksidan kommer det också att läsas spegelvänt. Vill du istället se till så att motivet hänger i rätt riktning kan du välja att hänga dina banners så att en flagga blir rättvänd och en spegelvänd. Vilket gör att vilken riktning du än kommer i så är ditt motiv lätt att läsa av. Nedan kan du se exempel på hur du kan hänga dina streetbanners.

Flaggor i samma riktning

Flaggor i två riktningar

Designa din banér

Det är enkelt att ta fram en design till din streetbanér. Det finns inga större begränsningar och du kan trycka på hela ytan av bannern. Tänk på att skapa ditt original i CMYK och spara alltid med minst 5mm utfall. Är du osäker på något eller behöver hjälp med ditt original kan vi hjälpa dig att skapa ett. Vi kan även tipsa om att du läser några av våra följande artiklar som kan hjälpa dig på vägen:

Så skapar du en tryckfil

Säkrar du din design med hjälp av utfall

Behöver du hjälp eller har frågor om våra banners kan ni
kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.seLyktstolpsvepa