Stjärntält mini - Skapa en plats för dig & dina kunder | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Expotält Stjärntält mini
Produktvideo

Expotält Stjärntält mini

Från 21 750.00 kr

(27 188 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
 • Hålls uppe med hjälp av pelare i mitten av tältet
 • Dubbelimpregnerad och vattentät polyester
 • Inte större än 140 cm långt som nerpackat
Töm val

Antal

 • Antal tält: *

  1
 • Ladda upp fil *

  Ladda upp din fil nu eller skicka in den senare via vår WeTransfer

 • Filuppladdning *

  Är din fil större än tillåtet? Då går det att ladda upp den via vår WeTransfer eller maila filen till info@expofy.seMax filstorlek: 100 MBGodkänt filformat: pdf xlsx

Produkt

Tillval

Totalt

000

SKAPA EN PLATS FÖR DIG OCH DINA KUNDER!

Jehlan mini är ett unikt expotält som passar i alla sorters väder. Expotältet har ett brett användningsområde och finns ofta att se på utomhusevenemang, festivaler eller på utställningsytor. För att skapa en helhet och att marknadsföra dig snyggt utåt kan du komplettera ditt expotält Jehlan mini med reklamflaggor, beachflaggor och mässbord.

Montering och konstruktion

Jehlan mini är ett så kallat stjärntält som du reser med hjälp av pelare i mitten av tältet. Beroende på hur stort tält du väljer så varierar antalet pelare från 1–3 stycken. Med hjälp av linor i pelarna och en vev i botten gör det möjligt att enkelt lyfta taket. Tältet är färdigt och monterat på ca 40 min. Även om tältet har en stor area som utfälld så blir det aldrig större än ca 140 cm långt som nerpackat. Vilket gör det möjligt att transportera i en helt vanlig personbil.

Material och val av väggar

Tältets tak och väggar i gjorda i en dubbelimpregnerad och vattentät polyester. Det innebär att du kan använda ditt tält i alla sorters väder. Vid hårdare vindar bör du dock se till att förankra dig tält med tältspikar, tältremmar eller med vikter. Tänk på att tältet klarar vindhastigheter upp till 25 m/s och bör tas ner vid hårdare vindar än så.

För att skydda från annat oönskat väder kan det vara bra att välja till en eller flera väggar till ditt expotält. Tältväggarna kommer enkelsidig och helprintade där du kan du välja om du vill ha med eller utan tryck. När du sedan montera väggarna på tältet använder du blixtlåset för att fästa väggarna runt tältets konstruktion. Vid val av väggar på alla sidor läggs det automatiskt till en dörr så att ni enkelt kan ta er in och ut ur tältet.

Vid behov av andra väggar

Våra expotält kommer med andra variationer av väggar och finns till exempel med fönster. Vid intresse av andra väggar kan ni kontakta oss så hjälper vi er att ta fram det tält som ni önskar.
Ring oss på 0771 – 75 35 00 eller maila info@expofy.se

Designa ditt expotält

Expotält Jehlan mini kommer med inkluderande tryck på både väggar och tak. Om du inte vill göra något speciellt tryck på den kan du välja en av dessa 21 solida färger.

Vid egen design av ditt tält kan det vara bra att tänka på att göra designen så tydlig som möjligt. Gärna så att den fungerar att se på nära håll som långt håll. Ju längre ifrån du kan avläsa designen desto bättre. Håll även din logotyp, budskap och text så långt ifrån skarvar och sömmar som möjligt. Är du osäker på hur du skapar en egen tryckfil så kan du läsa vår guide om tryckfiler. Eller så kan du lägga till produkten ”hjälp med original” i din kundkorg så hjälper vi dig att skapa en tryckfil. Har du andra frågor eller funderingar går det självklart bra att kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

10×10 m

10×13,7 m

10×17,5 m

Material

Aluminum, Vattentät polyester

Aluminum, Vattentät polyester

Aluminum, Vattentät polyester

Bredd

1000 cm

1000 cm

1000 cm

Höjd

437 cm

437 cm

437 cm

Djup

1000 cm

1370 cm

1750 cm

Antal master

1 mast

2 master

3 master

Antal ingångar

8 st

10 st

12 st

Vikt utan väggar

61 kg

76 kg

91 kg 

Tryckyta

Se tryckmall

Se tryckmall

Se tryckmall

Garanti

2 år

2 år

2 år

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (149 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall