Handspritstation Wood Premium - Snyggt golvställ i vitt trä | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Handspritstation Wood Premium
Produktvideo

Handspritstation Wood Premium

2 150.00 kr

(2 687,5 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  Snygg och enkel handspritstation i trä

  Handspritstation Wood Premium är ett golvställ i vitt plastbelagt trä i en höjd om 125 cm. Denna produkt passar både för placering på kontor, restauranger och butiker. Med sin stilrena design blir detta handspritstativ ett snyggare och diskretare golvställ jämför med andra modeller på marknaden. Då skyddsprodukter fått ta en betydligt större roll i vår vardag är det viktigt att dessa också håller en snygg och hållbar standard.

  Skyddsprodukter som till exempel en handspritstation hjälper din verksamhet att hålla nere eventuell smittspridning samtidigt som kunder kan få möjligheten att rengöra sina händer. Detta är en produkt som inte enbart passar för de mest krävande situationerna utan fungerar lika bra för att hålla smittspridningen låg under hela året.

  Håll rent och snyggt utan kladd med Wood Premium

  För att skydda ditt golv mot eventuellt spill har Handspritstation Wood Premium utrustats med både en rejäl basplatta i 25×30 cm och ett droppskydd. Droppskyddet är placerat direkt under dispensern och är utrustad med bricka i rostfritt stål. Denna ser till så att träet inte tar någon skada. Brickan har även lite djupare skål så att du enkelt kan tömma den om det blivit för mycket vätska.

  Detta gör handspritstativet mycket lätt att hålla rent och snyggt utan en massa kladd. Handspritstation Wood Premium kommer även med en medföljande påfyllningsbar dispenser i plast som rymmer upp till 1000 ml. Dispensen på Wood Premium är manuell och går inte att få som automatisk.

  Om du behöver ett golvställ med skylt

  Tillskillnad från handspritstationen Wood Plus så kommer Wood Premium inte med en inkluderande snäppram. Detta gör att Wood Premium är snäppet lägre i höjd än vad Wood Plus är. Om du vill ha en handspritstation med möjlighet att visa ett budskap kan vi rekommendera att du väljer Wood Plus. Det finns även en modell i metall, handspritstationen Metall, som även denna har en tillhörande snäppram i A4.

  Volymrabatter
  Antal:
  Volymrabatt:
  Specifikation

  Material

  Vit melaminbelagd spånskiva

  Bredd

  32 cm

  Höjd

  150 cm

  Djup

  35 cm

  Vikt

  9 kg

  Dispenser

  1000 ml

  Tryckyta affisch

  A4

  Designmallar

  Så här gör du

  1. Ladda ned designmallen (pdf)
  2. Följ instruktionerna i filen.
  3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
  4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

  Designhjälp (139 kr)

  Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

  Hämta designmall