Kassaskydd Business
Produktvideo

Kassaskydd Business

2 295.00 kr

(2868,75 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

  • Fraktklass: 1 - 169 kr
  • Fraktklass: 2 - 199 kr
  • Fraktklass: 3 - 249 kr
  • Fraktklass: 4 - 449 kr
  • Fraktklass: 5 - 650 kr
  • Fraktklass: 6 - 990 kr

Endast Leveranstid

  • (Frakt tillkommer i varukorgen) Tillägget gäller per produkt och tillkommer som en extra kostnad utöver frakt.

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Totalt

000

Fristående kassa- och hostskydd i plexi

Skydda era anställda från hosta och stänk med fristående Kassaskydd Business i transparent plexi. Skyddsväggen är ett perfekt sätt att temporärt kunna placera framför en kassadisk eller reception. Plexiglaset har ett tresidigt skydd och ser till att skydda både framifrån och från sidan. Väggen framifrån har en bredd på 74 cm och en höjd på 90 cm. Medan de skyddande väggarna på sidan är 17 cm breda och 90 cm höga. Skyddet har integrerade fötter som ser till att det står stadigt utan att falla.

För att underlätta vid hantering av produkter, betalningsmedel och dokument har kassaskyddet en 10 cm hög genomgång. Skulle du behöva en större öppning så kan du istället välja kassa- och hostskyddet ekonomi. Vi erbjuder även en premiumversion av skyddsvägg som är tillverkad i bokträ.

Kassaskydd Business kommer helt färdigmonterad och kräver ingen fast installation. När du inte längre är i behov av det skyddet kan du enkelt lyfta bort det. Till skillnad från många andra skyddande väggar som istället monteras i tak eller fast i bord så är detta alternativ mycket enkelt att hantera. Du behöver ingen speciell montör och du kan ta fram och bort det på nolltid. Det skapar inte heller några märken eller kvarvarande skruvar i ditt bord/tak. När skyddet blir smutsigt eller behöver rengöras för hygieniska skäl kan du tvätta av det med vanligt rengöringsmedel och desinfektionsmedel.

Specialanpassat plexiglasskydd

Våra modeller av kassaskydd/hostskydd kommer i fasta storlekar och är redan färdiganpassade. Skulle du behöva en speciallösning på skyddsvägg så kan du alltid rådfråga oss. Vi hjälper gärna till att lösa just din situation så tveka inte att höra av dig. Du når oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00. Skulle det vara så att du saknar en produkt inom skyddsprodukter så kan du även ta detta med oss så skall vi hjälpa dig ta fram detta.

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Kassaskydd Business”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Material

Plexiglas

Bredd

74 cm

Höjd

90 cm

Djup

17 cm

Designmallar
Hämta designmall

Inga filer