Kassaskydd Business - Fristående kassa- och Hostskydd | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Kassaskydd Business
Produktvideo

Kassaskydd Business

2 295.00 kr

(2868,75 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  Fristående kassa- och hostskydd i plexi

  Skydda era anställda från hosta och stänk med fristående Kassaskydd Business i transparent plexi. Skyddsväggen är ett perfekt sätt att temporärt kunna placera framför en kassadisk eller reception. Plexiglaset har ett tresidigt skydd och ser till att skydda både framifrån och från sidan. Väggen framifrån har en bredd på 74 cm och en höjd på 90 cm. Medan de skyddande väggarna på sidan är 17 cm breda och 90 cm höga. Skyddet har integrerade fötter som ser till att det står stadigt utan att falla.

  För att underlätta vid hantering av produkter, betalningsmedel och dokument har kassaskyddet en 10 cm hög genomgång. Skulle du behöva en större öppning så kan du istället välja kassa- och hostskyddet ekonomi. Vi erbjuder även en premiumversion av skyddsvägg som är tillverkad i bokträ.

  Kassaskydd Business kommer helt färdigmonterad och kräver ingen fast installation. När du inte längre är i behov av det skyddet kan du enkelt lyfta bort det. Till skillnad från många andra skyddande väggar som istället monteras i tak eller fast i bord så är detta alternativ mycket enkelt att hantera. Du behöver ingen speciell montör och du kan ta fram och bort det på nolltid. Det skapar inte heller några märken eller kvarvarande skruvar i ditt bord/tak. När skyddet blir smutsigt eller behöver rengöras för hygieniska skäl kan du tvätta av det med vanligt rengöringsmedel och desinfektionsmedel.

  Specialanpassat plexiglasskydd

  Våra modeller av kassaskydd/hostskydd kommer i fasta storlekar och är redan färdiganpassade. Skulle du behöva en speciallösning på skyddsvägg så kan du alltid rådfråga oss. Vi hjälper gärna till att lösa just din situation så tveka inte att höra av dig. Du når oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00. Skulle det vara så att du saknar en produkt inom skyddsprodukter så kan du även ta detta med oss så skall vi hjälpa dig ta fram detta.

  Volymrabatter
  Antal:
  Volymrabatt:
  Specifikation

  Material

  Plexiglas

  Bredd

  74 cm

  Höjd

  90 cm

  Djup

  17 cm

  Designmallar
  Hämta designmall

  Inga filer