Kassaskydd Ekonomi
Produktvideo

Kassaskydd Ekonomi

1 450.00 kr

(1812,5 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

  • Fraktklass: 1 - 169 kr
  • Fraktklass: 2 - 199 kr
  • Fraktklass: 3 - 249 kr
  • Fraktklass: 4 - 449 kr
  • Fraktklass: 5 - 650 kr
  • Fraktklass: 6 - 990 kr

Endast Leveranstid

  • (Frakt tillkommer i varukorgen) Tillägget gäller per produkt och tillkommer som en extra kostnad utöver frakt.

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Totalt

000

Fristående kassa- och hostskydd i plexi

Skydda era anställda från hosta och stänk med fristående Kassaskydd Ekonomi i transparent plexi. Skyddsväggen är ett perfekt sätt att temporärt kunna placera framför en kassadisk eller reception. Plexiglaset har ett högt skydd framifrån som ser till att skydda ordentligt mellan disk och kund. Väggen framifrån har en bredd på 70 cm och en höjd på 90 cm. Skyddet har integrerade fötter som ser till att det står stadigt utan att falla.

För att underlätta vid hantering av produkter, betalningsmedel och dokument har kassaskyddet en 20 cm hög genomgång. Skulle du vilja ha en mindre öppning så kan du istället välja kassa- och hostskyddet business. Detta kommer, jämfört med ekonomi, med skyddande väggar även på sidorna men har en genomgång på 10 cm istället för 20 cm. Vi erbjuder även en premiumversion av skyddsvägg som är tillverkad i bokträ. Men denna har tyvärr en mindre genomgång på 6 cm.

Kassaskydd Ekonomi kommer helt färdigmonterad och kräver ingen fast installation. När du inte längre är i behov av det skyddet kan du enkelt lyfta bort det. Till skillnad från många andra skyddande väggar som istället monteras i tak eller fast i bord så är detta alternativ mycket enkelt att hantera. Du behöver ingen speciell montör och du kan ta fram och bort det på nolltid. Det skapar inte heller några märken eller kvarvarande skruvar i ditt bord/tak. När skyddet blir smutsigt eller behöver rengöras för hygieniska skäl kan du tvätta av det med vanligt rengöringsmedel och desinfektionsmedel.

Specialanpassat plexiglasskydd

Våra modeller av kassaskydd/hostskydd kommer i fasta storlekar och är redan färdiganpassade. Skulle du behöva en speciallösning på skyddsvägg så kan du alltid rådfråga oss. Vi hjälper gärna till att lösa just din situation så tveka inte att höra av dig. Du når oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00. Skulle det vara så att du saknar en produkt inom skyddsprodukter så kan du även ta detta med oss så skall vi hjälpa dig ta fram detta.

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Kassaskydd Ekonomi”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Material

Plexiglas och bokträ

Bredd

70 cm

Höjd

42 cm

Djup

20 cm

Designmallar
Hämta designmall

Inga filer