Plexiglasskydd 70x80 cm - 5 mm akrylskiva för avskärmning | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Plexiglasskydd 70×80 cm
Produktvideo

Plexiglasskydd 70×80 cm

900.00 kr

(750 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  Plexiglasskydd 70×80 för avskärmning

  Här hittar du ett anpassat plexiglasskydd 70×80 cm redo att användas till exempelvis avskärmning mellan bord och platser. Akrylglaset har klar genomskinlighet och en tjocklek på 5 mm. Det här plexiglaset kommer inte med några fästen eller skruvar utan är ett komplement till vår klämhållare. Den passar även till vårt kassaskydd för takhängning. Självklart kan du använda dessa för andra ändamål.  Men behöver du något att fästa plexiglaset med så kan vi rekommendera att du väljer till klämhållare. Det går att välja antingen för mittplacering eller kantplacering.

  Beroende på hur du tänkt att placera ditt plexiglas så har dessa klämhållare två olika funktioner. Klämhållare för placering på mitten är till för att dela av ett större bord så att du får möjlighet att skapa fler platser per bord. Klämhållare för placering på kant är istället avsedd att avskärma mellan till exempel två stycken bord så att personer som inte är i samma sällskap blir avskärmande ifrån varann.

  Skulle du behöva en annan typ av lösning till en plexiglasskiva så kontakta oss. Vi hjälper gärna till att ta fram en lösning som passar er. Ni kan kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00.

  Inte bara ett alternativ för skyddsmaterial

  Även om dessa typer av skyddsglas, hostskydd och kassaskydd fått en viktig roll vid minskning vid smittspridning så finns det möjlighet att se detta som något användbart även utanför hälsoaspekterna. En skiljevägg kan även uppskattas på allmänna ytor för att skapa platser där du kan få känna dig mer avskild från andra. Som till exempel på ett bibliotek där någon kommer för att studera eller arbeta. Istället för att satsa på en massa mindre bord kan du använda dig av dessa klämhållare och bygga upp skiljeväggar mellan borden. Skapa en temporär och inbjudande plats för arbete, plugg eller bara läsning. Varför inte sätta ett snyggt mönster eller bild på din avskiljare? Det löser vi lätt med hjälp av dekaler.

  Volymrabatter
  Antal:
  Volymrabatt:
  Specifikation

  Material

  Klarakryl

  Bredd

  70 cm

  Höjd

  80 cm

  Tjocklek

  5 mm

  Designmallar
  Hämta designmall

  Inga filer