Skyltställ large - byggställning för att exponera företagsbudskap | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Skyltställ large
Produktvideo

Skyltställ large

( krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr

Denna produkt går inte att beställa i vår webbutik. Men du kan skicka oss en förfrågan här nedan så återkommer vi med en offert till dig.

 • Hidden

000

Skyltställ Large – när du behöver ett riktigt stort budskap

Skyltställ Large är den största standardställningen som du kan hyra hos oss. Den har en storlek på 5,14 meter på bredden och 7 meter på höjden. Detta är den största standardiserade skyltställningen vi har att erbjuda och är jämfört med skyltställning Medium nästan dubbelt så bredd. Det ger ett ”wow” känsla till skylten som verkligen drar åt sig ögonen, speciellt om du har ett effektfullt budskap. När du väljer en större byggställning som denna kan budskapet synas på flera 100 meter bort och det är ett perfekt sätt att exempelvis marknadsföra sig där det rör sig mycket fordon och gångtrafikanter. Detta skyltställ ska du välja om du verkligen vill vara störst och synas mest. Vi kan givetvis offerera ännu större lösningar. Den största skyltställning vi hittills monterat är hela 12 m bred och 14 m hög. Men ibland är man beroende av storleksyta och då kan det vara bättre att satsa på en skyltställning som är något mindre.

För tillfället kan vi inte erbjuda möjligheten till att beställa en skyltställning i vår webbutik. Istället ber vi er att fylla i formuläret ovan så återkommer vi med en offert till er. Det går också bra att ringa oss direkt på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se.

Välj rätt skylt till ditt skyltställ

Skyltställningen kommer med två varianter av skyltar att välja mellan. Antingen täcker du ställningen med vepor eller så väljer du de lite mer tåligare plåtskyltarna. Beroende på vad du väljer finns det några saker att tänka på.

Vepor

Vill du täcka skyltställning Large med vepor måste du täcka alla sidorna av ställningen. Detta är på grund av att vinden kommer åt och ifall du inte täckt upp alla sidor finns det en risk till att veporna går sönder. En sida på skyltställ large har vepmåttet 480×550 cm.

Fördelen med att välja vepor till din byggställning är att de är mer kostnadseffektiva än vad plåtskyltar är. Det är även ett bra val om du skulle vilja byta budskap under tiden som ställningen är uppe. Vepor passar bättre för en temporär skyltning men kan sitta uppe en längre tid. Då vepor tar stryk från vind finns det ändå en risk att de efter en tid måste bytas ut då de slits av vindens hårda vindar. Livslängden på veporna kan vara allt ifrån 6 månader till 3 år beroende på hur utsatta de är.

Plåtskyltar

När du väljer plåtskyltar till din byggställning är du inte tvingad att täcka alla sidor av ställningen. Här kan du välja att täcka en, två eller alla tre sidor. Det är helt upp till dig. Tillskillnad från vepor så görs plåtskyltar i flera mindre bitar. Det innebär att skyltställningens totala yta delas upp i flera stycken plåtskyltar. Plåtskylten är 240×119 cm och till skyltställning Large behövs det 10 plåtskyltar per sida.

Fördelen med att välja plåtskyltar är att de är mycket tåliga vilket ger en längre hållbarhet jämför med veporna. Dock har plåtskyltar ett betydligt högre pris så vi rekommenderar att du väljer detta alternativ om du tänkt att din skylt ska vara mer statisk än något temporärt. Vill du byta budskap ofta är plåtskyltar inte att rekommendera. 

Designa din skylt till skyltställ Large

När du ska designa din skylt finns det inga speciella begränsningar i motivet som du måste förhålla dig till. Men beroende på vad du väljer för skylt så är det olika mått att hålla sig inom. Vid val av vepa ska ditt tryckoriginal vara i storleken 240X350 cm. Men vid plåtskyltar så är tryckoriginalet lite annorlunda.

Här delas hela ytan upp i flera skyltar där varje skylt är 240×119 cm. Totalt blir det en tryckyta på 240×357 cm. Eftersom skyltarna kommer att delas upp är det bra att inte lägga allt för viktiga element i skarvarna av skyltarna. Vi har skapat färdiga tryckmallar som du hittar under fliken designmallar.

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Material

Bredd

Höjd

Djup

Vikt

Tryckyta

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (139 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall