Sommarens hetaste produkter!

Ska du ut och visa upp ditt företag i sommar? Eller vill du kanske bara få lite bättre exponering inom- eller utomhus?
Vi har alla produkter du behöver! Kolla in delar av vårt utbud nedan.

STRANDSTOLAR

Klassiska strandstolar av gedigen kvalitet. Tygbilden som du kan designa ditt eget budskap på går enkelt att ta av och byta ut.

Kvinna på solstol

PARASOLLER

Stora och små. Runda och fyrkantiga. Ska du visa upp ditt företag på stranden i sommar så är en parasoll ett måste! Skyddar självklart lika bra mot sol som mot regn.

Gula parasoller

TÄLT

Våra smarta expotält monteras på några minuter. Men det går lika snabbt att plocka ner det. Våra snabbtält lämpar sig perfekt för till exempel ett event. Trycket på tältet väljer du såklart helt själv.

Eventtält

LOUNGEMÖBLER

Låt dina gäster sitta bekvämt samtidigt som du ger ditt varumärke absolut bästa möjlighet att synas på ett schysst sätt! Med en lounge square eller lounge bed får du den rätta loungekänslan i avslappnad miljö samtidigt som du får värdefull exponering. Win-win helt enkelt! Du har full frihet att skapa din egen design i fyrfärgstryck. Behöver du designhjälp finns vi givetvis här för dig!

Loungemöbler

BEACHFLAGGOR

Det här är en av våra absolut mest populära produkter. Våra beachflaggor har många användningsområden och finns i en mängd olika utföranden och storlekar . Trots sitt namn så funkar den lika bra i stan som på stranden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *