Golvdekal Printad
Produktvideo

Golvdekal Printad

500.00 kr / m²

(625 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

  • Fraktklass: 1 - 169 kr
  • Fraktklass: 2 - 199 kr
  • Fraktklass: 3 - 249 kr
  • Fraktklass: 4 - 449 kr
  • Fraktklass: 5 - 650 kr
  • Fraktklass: 6 - 990 kr
000

Utnyttja golvets fria yta med en Golvdekal

Golvdekal är ett perfekt sätt att marknadsföra en temporär butikskampanj eller för att markera avstånd i kön. Dekalerna anpassas efter ditt önskade mått och trycks med högupplöst digitaltryck på en folie som sedan lamineras med ett halkfritt laminat. Med denna teknik finns inga begränsningar och du kan trycka allt från enkla färger till stora fotografier.

Vid större motiv

Foliens rulle har en maxbredd på 132 cm. Det betyder att om ett motiv är större en maxmåttet blir man tvungen att trycka dekalerna i våder om ca 60-80 cm. Detta kommer att underlätta vid själva monteringen men det skapar en skarv i själva trycket. Som standard gör vi skarven med 15 mm överlapp. Detta är inget som visuellt kommer att påverka ditt motiv med det gör att monteringen blir mer avancerad och det kan vara bra att få hjälp att montera. Vi samarbetar med ett flertal duktiga montörer och uthyrare som finns tillgängliga över större delen av Sverige. Kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00 så hjälper vi er.

Designa din golvdekal

Vid design av din egna dekor kan du skapa den precis så som du önskar. Vi konturskär ditt motiv/logotyp och anpassar efter de färger du valt. För att vi sedan ska kunna trycka ditt motiv krävs det att du sparat filen som en PDF eller EPS-format. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil kan du läsa det i vår guide om tryckfiler. Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra golvdekaler kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Golvdekal Printad”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Detaljer
Designmallar
Hämta designmall

Inga filer