Om oss

Mer än bara en
webbutik

Att plocka russinen ur kakan har blivit Expofys framgångskoncept. Det gäller allt ifrån valet av våra medarbetare, leverantörer, produkter och samarbetspartners.

Många års erfarenhet av den grafiska branschen och hög servicekänsla är därför den gemensamma nämnaren hos samtliga medarbetare på Expofy. Flera av oss har haft tidigare anställningar hos de allra största aktörerna i vår bransch och genom att sammanföra de bästa av alla våra erfarenheter, kunskaper och kontakter har vi lyckats koka ihop en riktigt bra kunskapsbank i Expofy.

Fullservice

Tryckproduktion

Lagerhantering

Distribution

Fullservice

Att handla expomaterial direkt i en webbutik förutsätter oftast att du som kund har relativt goda förkunskaper för att kunna tillhandahålla tryckfiler som är tillräckligt bra för storformatstryck.

Men en webbutik svarar inte på alla frågor och vi vet att våra kunders behov inte alltför sällan är specialanpassade. Det kan vara specifika lösningar, materialval, hur man exempelvis skall montera en vepa på en sned vägg och så vidare. Därför finns vi här för att svara på era frågor.

Start av produktion
Innan tryckproduktionen startar, skall och kommer vi vara överens om att det blir som du tänkt dig. Behöver du därefter hjälp med antingen lagerhantering eller distribution har vi även möjligheten att hjälpa er med detta.

Du hittar en full guide om hur du beställer här ”Så handlar du”. Skulle det komma upp några frågetecken eller saknar du något är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller mail. Mail:info@expofy.se Telefon: 0771-75 35 00

Självklart går det lika bra att lägga din order hos oss via telefon eller mail. Saknar du något i vår webbutik eller osäker på vilket alternativ som passar dig bäst finns vi här för rådgivning. Vi har möjlighet att ta fram betydligt mer än vad vi kan visa i vår butik så tveka inte hör av dig. Mail: info@expofy.se Telefon: 0771-75 35 00

När du lägger en beställning i vår butik kan du också lägga till produkten ”Hjälp med original”. Under denna produkt hittar du all information om hur det går till och vad som ingår. Vill du istället kontakta oss går det också bra. Maila oss produktval, hur du vill att din design ska se ut samt inkluderade bilagor som bilder, logotyp eller vektorgrafik. Maila till: info@expofy.se

Hos oss hittar du de allra vanligaste produkterna och saknar du något finns det alltid en möjlighet att vi kan lösa det också.

Tryckproduktion från stort till litet

Storformatstryck kommer i många olika former och storlekar. Tack vare många års kunskap inom den grafiska branschen kan vi på Expofy erbjuda våra kunder ett noga utvalt sortiment av marknadens alla exponeringsprodukter där hög kvalité och kostnadseffektivitet ligger till grund.

Produkter anpassade efter ditt företag
Alla våra produkter är anpassningsbara och går att trycka från mindre till större upplagor. Eftersom det är helt avgörande att synas när du exempelvis deltar på en mässa eller ett evenemang är det viktigt att du är rätt utrustad. För syns du inte finns du inte och det vill inget företag uppleva. Med storformatsprodukter från Expofy kan vi se till så att du inte bara är synbar utan du kan till och med bli mässans och evenemangets snackis.

Hos oss hittar du de allra vanligaste produkterna och saknar du något finns det alltid en möjlighet att vi kan lösa det också. Därför kan du alltid kontakta oss om dina önskemål.


Från idé till slutförd produkt

Om du har du en fantastisk idé som du vill genomföra men du vet inte hur finns vi här som en hjälpande hand. Våra kreativa produktionsledare kan vägleda er till den unika och originella lösning som just ert projekt behöver. För enklare uppdrag kan vi ge snabbare hjälp då vi har all kompetens inom företaget.

Ett brett samarbete
Men vid större och avancerade idéer samarbetar vi med både fotografer, grafiska formgivare, copywriters, montörer och installatörer för att kunna ge er den bästa expertisen. Expofy har under åren projektlett flertalet stora event och är idag stolta leverantörer av expoprodukter till bland annat Gothia Cup och Hasselfors Garden.

Papperstryck

Vår specialitet är inom storformatstryck men vi kan självklart hjälpa er med produktioner av mindre papperstryck. Är ni i behov av enklare trycksaker som exempelvis visitkort, foldrar och broschyrer kan vi hjälpa med detta. Vi kan även bistå er att ta fram layout, utformning av dessa typer av trycksaker.

Få hjälp med ditt tryckoriginal

Lagerhantering

Lagerhantering ska vara lätt och smidigt. Men ibland kan det vara svårt att hålla ordning på sina produkter speciellt om man har flera lager på olika håll.

Hos Expofy kan du få hjälp med att lagerhålla dina produkter och samtidigt få full kontroll på vad du faktiskt lagerför. Detta är inte bara mer effektivt utan det kan hjälpa dig hålla nere dina kostnader.

Centralt logistikcenter
Vårt logistikcenter ligger idag i Kungsbacka industriområde där vi både kan lagerföra och paketera dina produkter. Vid paketering ser vi till att dina varor håller den standard som er verksamhet kräver och ser till att packa om, märka och lägga med monteringsinstruktioner till er slutkund.

Du kan förvara allt från mindre poster till större pallar och kan vara trygg med att dina varor är placerade på en professionell logistikanläggning.

Inte bara produkter från oss
Vill du ha hjälp att lagerföra andra saker än produkter från vårt sortiment hjälper vi självklart till med detta också. Vi vill se till att skapa ett så effektivt flöde som möjligt för er verksamhet. Utan några krångligheter.


En helt egen kundportal

Vill du lagerföra dina varor hos oss och samtidigt ha möjlighet att enkelt kunna beställa dina produkter online kan vi erbjuda en specialanpassad kundportal. Här får du en tillgång till en helt egen butiksdel med endast dina lagerförda produkter.

Det gör att du enkelt kan beställa dina produkter och få de utskickade till din slutkund. Med denna portal får du även möjligheten att se aktuell lagerstatus för varje lagerförd produkt.

SÅ HÄR GÅR PROCESSEN TILL

Du beställer dina varor från vår kundportal

Vi sammanställer din order och skickar den vidare till vårt logistikcenter

Logistikcentret packar och skickar din order mot slutkund

Vi levererar din order till slutkund inom 7 arbetsdagar

Distribution

Att transportera något från A till B är inte speciellt krångligt. Men när du måste skicka flera paket till olika platser och samtidigt med mycket kort tidsintervall kan det kännas helt omöjligt. För att minska pressen över detta kan du känna dig trygg när du beställer produkter hos oss på Expofy.

Vi ser istället till att dina produkter hamnar på rätt plats och i rätt tid. Vi hanterar dina kampanjutskick, vi skickar hela din mässmonter från mässa till mässa eller levererar samtliga expoprodukter för ett större evenemang. Hos Expofy får du effektiva transporter som ser till att ditt gods blir levererat efter dina önskemål.

Vi hjälper dig med frakten
Osäker på om vi kan hjälpa just dig? Hos oss kan du få hjälp med att skicka enklare frakter lokalt i din ort från större och mer skrymmande gods utomlands. Vi skräddarsyr leveransen efter ert behov och ger er en så heltäckande lösning som möjligt.

  • Fraktlösningar helt anpassade efter era behov
  • Vi skickar era varor inom hela Norden och större delar av Europa.
  • Transportera större gods eller endast mindre paket.
  • Helhetslösningar inom mässa och evenemang

Kontaka oss

Du når oss på 
info@expofy.se eller 
0771 – 75 35 00.

Det går också bra att fyll i formuläret nedan.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.