Om oss

Vilka är Expofy?

Att plocka russinen ur kakan har blivit Expofys framgångskoncept. Det gäller allt ifrån valet av våra medarbetare, leverantörer, produkter och samarbetspartners.

Många års erfarenhet av den grafiska branschen och hög servicekänsla är därför den gemensamma nämnaren hos samtliga medarbetare på Expofy. Flera av oss har haft tidigare anställningar hos de allra största aktörerna i vår bransch och genom att sammanföra de bästa av alla våra erfarenheter, kunskaper och kontakter har vi lyckats koka ihop en riktigt bra kunskapsbank i Expofy.

Tack vare all denna kunskap kan vi på Expofy erbjuda våra kunder ett noga utvalt brett sortiment av marknadens alla exponeringsprodukter där hög kvalité och kostnadseffektivitet ligger till grund.

Vi var en av de första med webbhandel i vår bransch och redan 2009 kunde man köpa våra produkter online. Vi försöker hela tiden utveckla oss och ligga i framkant på vårt online-erbjudande så butiken du just nu besöker är vår sjunde och senaste version.

Inte bara e-butik!

Att handla expomaterial direkt i en e-butik förutsätter oftast att du som kund har relativt goda förkunskaper för att kunna tillhandahålla tryckfiler som är tillräckligt bra för storformatstryck.

Men en webbutik svarar inte på alla frågor och vi vet att våra kunders behov inte alltför sällan är specialanpassade. Det kan vara specifika lösningar, materialval, hur man skall montera en vepa på en sned vägg och så vidare. Därför finns vi här för att svara på era frågor. Innan tryckproduktionen startar, skall och kommer vi vara överens om att det blir som du tänkt dig.

Vi delar gärna med oss av all vår samlade kunskap och erfarenhet så tveka inte på att höra av dig:

Slå oss en signal på 0771 – 75 35 00,
maila info@expofy.se

eller chatta med oss eller om du har vägarna förbi våra kontor i Kungsbacka eller Nora, varför inte komma in på en kopp kaffe.

Välkommen till oss på expofy.se!

  • PERSONLIG SERVICE
  • HÖG KVALITET
  • BRETT SORTIMENT
  • SNABB LEVERANS
  • INGEN STARTKOSTNAD
  • FAKTURA 30 DAGAR

Vi som arbetar på Expofy