Beachflaggor

Beachflaggor

Att välja en beachflagga för exponering är både prisvärt och effektivt eftersom det ökar chansen till att synas på långt avstånd. Beachflaggor är den perfekta expoprodukt för ditt evenemang, café eller butiksentré. Hos Expofy får du högkvalitativa och hållbara beachflaggor i flera olika varianter och utförande. Här hittar du helt enkelt beachflaggan för just er verksamhet!

Beställ beachflaggor med tryck online eller kontakta oss för experttips!

Att beställa beachflaggor med tryck är enkelt. Det enda du behöver göra är att bestämma dig för vilken modell, storlek och markfäste som du önskar. Har du en färdig tryckfil laddar du enkelt upp denna i samband med din beställning. Skulle du istället behöva hjälp med att ta fram ett tryckoriginal eller har andra frågor kan du kontakta oss. Vi har arbetat med beachflaggor i många år och vet vad som passar bäst för de allra flesta event, miljöer och sammanhang.

Du når oss på info@expofy.se eller ring oss på 0771 – 75 35 00. Du kan även läsa vår fullmatade guide om beachflaggor där du finner svar på de flesta frågor. Den kan du läsa här: Vad är en beachflagga

Tänk även på att alla våra beachflaggor och strandflaggor med tryck kommer med mängdrabatt. Detta innebär att du får ett bättre pris per beachflagga ju fler flaggor du köper!

Beachflaggor i olika storlekar

Välj en beachflagga med tryck för enkel och effektiv synlighet

Beachflaggan, eller strandflaggan som den också kallas, är ett av de vanligaste och kanske populäraste sätten att enkelt synas på avstånd. De går ofta att se utanför butiker, restauranger men även kontor för att snyggt och effektivt visa vart verksamheten befinner sig. Fördelen med att välja en beachflagga med tryck är att de är så smidiga att hantera samtidigt som det är ett kostnadseffektivt alternativ.

I vårt sortiment hittar du kvalitativa beachflaggor och strandflaggor i flera olika storlekar och varianter. Allt för att du skall hitta en produkt som passar för ditt ändamål. Och dessutom till ett riktigt bra pris!

För det mesta så används strandflaggor för att enkelt skylta med en företagslogotyp. Men självklart kan du även använda ett lite längre budskap på din flagga. Då utrymmet på en strandflagga/ beachflagga inte är så stort kan det vara bra att välja större beachflaggor med mer utrymme när du vill kommunicera budskap som sträcker sig bortom logotypen. Till exempel som öppettider eller en butikskampanj.

Behöver du nå ut till större publik och få din verksamhet att verkligen exponeras kan du komplettera dina beachflaggor och strandflaggor med snygga reklamflaggor med ert företags tryck. Dessa går att hänga både i flaggstång och på fasad. Perfekt för att skapa en helhet och se till att din exponering når ut till det maximala.

Välj strandflaggor som passar ert budskap och design

Det kan vara svårt att bestämma sig vilken typ av beachflagga med tryck som man skall välja. Det finns både olika modeller och olika storlekar. Alla våra beachflaggor har samma funktion men beroende på vad du vill förmedla för budskap och vad du skall använda den till finns det några punkter du kan tänka på innan du bestämmer dig för vilken typ av flagga du vill beställa.

Hos oss på Expofy hittar du sju stycken olika utformningar av beachflaggor/strandflaggor. Här kan du välja en beachflagga eller strandflagga i formerna: rak, rundad, vinkel, hajfena, fjäder, droppen och fyrkant. Beroende på vad du har tänkt placera på din flagga så finns här några tips som du kan tänka på.

Beachflagga hajfena

Beachflagga Hajfena är vår absolut populäraste strandflagga och kommer i fyra storleks utföranden. Flaggan finns att välja i höjd från 245-505cm och har fått sitt namn efter flaggans hajfenformade nederkant. På denna modell kan du enkelt placera ut ditt företags logotyp på flaggans stora tryckyta. För bästa resultat passar denna modell för en avlång logotyp.

Beachflagga rundad

Beachflagga rundad är inte mycket olik den populära hajfenan och kommer även den i fyra storleks utföranden. Höjdstorleken är densamma och går att välja från 245–505 cm. Tillskillnad från hajfenan har Beachflagga rundad fått mjukare nederkant som ger en rundare känsla till flaggan. Även denna strandflagga passar mycket bra till avlång logotyp.

Beachflagga vinkel

Med sina vinklade hörn ger Beachflagga vinkel en skarp känsla som får din strandflagga att sticka ut. Denna modell är som de tidigt nämnda modeller en mycket populär modell tack vare sin stora tryckyta. Den kommer som de andra i fyra storleks utföranden och går att välja i höjdstorlek från 245–505 cm. Även denna modell passar för avlånga logotyper.

Beachflagga rak

Beachflagga rak kommer i fyra storleks utföranden och går att välja i höjd från 245–505 cm. Denna modell är ett mycket populärt val om du är i behov av en större tryckyta än de tidigare nämnda modellerna. Tack vare sin raka nederkant får du mer utrymme till att kommunicera ut både logotyp och budskap.

Beachflagga fyrkant

Precis som Beachflagga rak så kommer Beachflagga Fyrkant med en större yta att trycka ditt budskap på. Här är tryckytan betydligt bredare än de andra flaggorna vilket gör det enklare att placera ut en logotyp med medföljande budskap. Den fyrkantiga strandflaggan är även att föredra om du har en stående eller fyrkantig logotyp. Tillskillnad från de övriga flaggorna så kommer Beachflagga fyrkant endast i tre storlekar och går att välja i höjd från 210-435 cm.

Beachflagga droppen

Beachflagga droppen är lite mer unik jämför med övriga flaggor. Med sin droppformade form så sticker denna typ av strandflagga verkligen ut. Denna modell passar perfekt till fyrkantiga logotyper där du enkelt kan placera logotypen i flaggans bredaste del. Beachflagga droppen kommer i fyra storleks utföranden och går att välja i höjd från 225–440 cm.

Beachflagga fjäder

Beachflagga fjäder är som droppen en lite mer unik flagga att välja. Här har beachflaggan fått en fjäderformad form från topp till tå och även den sticker ut jämför med andra modeller. Denna typ av flagga kommer som de flesta andra i fyra storlekar och finns att välja i höjd från 275–520 cm. Det gör Beachflagga fjäder till den högsta flaggan av de alla och är något du kan välja ifall du vill satsa på något extra stort. För placering av logotyp rekommenderar vi att du använder en logotyp liggande format.

Vilken storlek bör jag välja på beachflaggan?

Att välja modell kanske är svårare än att välja själva storleken på flaggan. Bland våra beachflaggor kan du välja mellan storlekarna small, medium och large. Här kan det vara bra att tänka vart du tänkt att placera din flagga och sedan utgå där ifrån. Exempel:

  • Beachflagga till mässa: Har du planerat att införskaffa en beachflagga med tryck till din mässmonter kan det vara bra att satsa på en lite mindre beachflagga och du klarar dig gott och väl med en flagga i storlek small.
  • Beachflagga för utomhusbruk: Vid användning av din beachflagga utomhus finns det egentligen inga begränsningar. Här rekommenderar vi att du satsar på minst en i storlek medium och därefter går uppåt i storlek ju mer du vill att din strandflagga ska exponeras. Ju större flagga du väljer ju längre når du med ditt budskap från långt avstånd.
  • Beachflagga för event: Vid event kan du använda dig av alla sorters olika storlekar. Allt från en mindre i small vid entrén eller en extra stor flagga i large för att väcka uppmärksamhet till omgivningen.

Sprid ditt budskap där du vill synas med Expofys snygga beachflaggor – Mer än till bara på stranden!

Att beachflaggor och strandflaggor hör hemma på stranden är inte så svårt att lista ut tack vare deras självklara namn. Idag har dessa flaggor dock tagit ett stort steg ifrån stranden och finns numera att se i de flesta miljöer. Beachflaggor har till exempelvis tagit en stor plats på både mässor och event men även som modernare skyltning till företag. Det kanske inte heller är så konstigt då beachflaggor är så pass konstadseffektiva samtidigt som de håller en hög kvalité.

Hos oss får du beachflaggor tryckta med direktsublimering på högkvalitativt material som ger en hållbar och högkvalitativ exponering. Fördelen med att använda direktsublimering är att ditt motiv syns skarpt både från fram- och baksida eftersom tekniken gör att färgen ”blöder igenom” tyget. När du beställer en beachflagga hos oss ingår självklart trycket i priset samt en kolfibermast och väska.

Men för att kunna placera din beachflagga på den plats du önskar måste du köpa till ett markfäste. Ett markfäste kostar mellan 195–450 kr och finns att välja till under varje flagga. Beroende på vilket underlag din flagga placeras på så behöver du köpa rätt typ av markfäste för rätt typ av underlag.

Markfäste för hårda underlag

Vid placering av en beachflagga på hårda underlag, både utomhus och inomhus, kan vi rekommendera en enkel och vanlig kryssfot. Kryssfoten håller beachflaggan stadig samtidigt som den blir mer stabil. Vid placering av flaggan utomhus kan du dock behöva komplettera med en vattensäck/vattentank för extra stabilitet, vilket gör att flaggan klarar hårdare vindar.

Skulle det vara så att vinden går upp emot 12 m/sek eller mer rekommenderar vi att du tar in din beachflagga. Skulle du istället vilja ha en tyngre fot utan vattensäck till beachflaggan kan vi rekommendera vår cementtank. Tanken är fylld med cement och väger 10 kg. För extra stabilitet kan du välja att stapla flera cementtankar ovan på varann.

Markfäste för mjuka underlag

Ibland kan det vara enklare att placera en beachflagga i ett mjukare underlag som till exempel gräsmattor, jord, snö eller sand. I dessa underlag passar inte en kryssfot eller markplatta så värst bra. Istället rekommendera vi att du väljer till en markskruv eller markspik. Båda alternativen fungerar precis som deras namn antyder, du skruvar eller spikar helt enkelt ner markfästena i marken.

Dock har det lite olika egenskaper och fungerar bättre till olika typer av mjuka underlag. Markskruven fungerar bäst i sand, gräsmattor eller i lättare snö medan markspiken passar bättre i underlag som hård jord eller hårt packad snö.

Så monterar du enkelt ihop din beachflagga

Expofys beachflaggor med tryck är väldigt lätt att montera ihop och levereras i en smidig väska. När du monterar din strandflagga för första gången börjar du med att montera ihop den medföljande masten. Masten kommer i flera delar och sättes ihop med den smalaste delen högst upp. Trä sedan masten igenom hela flaggans mastficka tills att det tar stopp. Placera därefter masten i ditt valda markfäste innan du spänner fast flaggan i mastens fäste.

Tänk på att vid val av vattentank, vattensäck eller cementtank så bör du först trä detta markfäste över kryssfoten innan du fäster masten.

Designa din beachflagga /strandflagga

Alla våra beachflaggor är inkluderade med tryck vilket betyder att du behöver ta fram en tryckfil till din beachflagga. Om du är osäker på hur man skapar en sådan fil kan du läsa vår guide om det här Så skapar du en tryckfil”. Du hittar även en mindre guide i alla våra designmallar för det ska bli lättare att skapa ditt original. Känner du att du inte har kunskapen till att skapa ett eget original hjälper vi gärna till med detta. Kontakta oss på info@expofy.se eller ring 0771 – 75 35 00 så tar vi fram en offert.

För mer information kring hur du ska designa din beachflagga hittar du under respektive produkt. Där tipsar vi om hur du ska tänka kring layout och placering. Välj den modell du vill läsa mer om här: rak, rundad, vinkel, hajfena, fjäder, droppen och fyrkant.