Mattor

Det har blivit allt vanligare att använda mattor som exponeringsprodukt. Dels så ger en profilerad matta en välkomnande känsla om den placeras vid en entré eller på en konferens. Men golvet är också en yta som ofta är bortglömd när det kommer till möjligheten att exponera sig.

Utnyttja golvytan till din fördel

Du kanske befinner dig i en miljö där väggarna inte är en tänkbar plats för exponering av varumärket eller profilerat innehåll. Då kan golvet bli ett riktigt bra alternativ som ger ett professionelt intryck. Du kan självklart beställa mattor efter egna dimensioner och lägga till en efterbehandling som tillval för att få mattan precis som du önskar den. Bara fantasin sätter gränserna med andra ord.

Våra företagsmattor och entrémattor har en enastående tryckkvalitet i 4-färg och är perfekta om man vill trycka bilder eftersom mattan färgas in på djupet. På så sätt blir upplösningen slående och mattan får den uppmärksamheten som den förtjänar. Behöver du hjälp med layout eller bara har generella frågor, hör av dig till oss så hittar vi en gemensam lösning!