Mattor

Det har blivit allt vanligare att använda mattor som exponeringsprodukt. Dels så ger en profilerad matta en välkomnande känsla om den placeras vid en entré eller på en konferens. Men golvet är också en yta som ofta är bortglömd när det kommer till möjligheten att exponera sig.

  • Från 349.00 kr / m²

    Matta med tryck

    Golvet är den yta som man lätt glömmer bort när det är dags att göra reklam och föra ut ett budskap. Det är också den yta där du har väldigt lite konkurrens av andra reklamprodukter. Så stick ut bland dina konkurrenter och skaffa en mäss- eller kampanjmatta med eget tryck! [one_fourth] Mer info [/one_fourth] [one_fourth_last] Hjälp med original [/one_fourth_last]
    Från 349.00 kr / m²
    Från 349.00 kr / m²

Utnyttjar golvytan till din fördel

Du kanske befinner dig i en miljö där väggarna inte är en tänkbar plats för exponering av varumärket eller profilerat innehåll. Då kan golvet bli ett riktigt bra alternativ som ger ett professionelt intryck. När du väljer företagsmatta hos oss så kan du välja mellan två material: Decotuft eller Decofilt. Du kan självklart beställa efter egna dimensioner och lägga till en efterbehandling som tillval för att få mattan precis som du önskar den. Bara fantasin sätter gränserna med andra ord.

Våra företagsmattor har enastående tryckkvalitet i 4-färg och är perfekta om man vill trycka bilder eftersom mattan färgas in på djupet. På så sätt blir upplösningen slående och mattan får den uppmärksamheten som den förtjänar. Behöver du hjälp med layout eller bara har generella frågor, hör av dig till oss så hittar vi en gemensam lösning!