Reklamtält

Reklamtält

Snygga och högkvalitativa reklamtält med eget tryck för dig som vill se till att synas! Våra reklamtält håller en hög standard till ett lågt pris och har en lång livslängd. Se till att synas på evenemang, mässor eller andra tillfällen med ett snyggt reklamtält. Många av våra tält har möjligheten till ett flexibelt användningsområde och kan användas som mässtält, eventtält och reklamtält.

Beställ reklamtält med tryck!

Hos oss beställer du enkelt ditt reklamtält med endast några få knapptryck. Välj hur många väggar du önskar och ladda där efter upp din tryckfil. Är du osäker på vilken modell som passar ditt behov finns vi alltid här för rådgivning. Vi har många års erfarenhet av reklamtält och vet vilka modeller som passar till vilka typer av evenemang.

Vill du beställa flera stycken tält så kan du kontakta oss för att få mängdrabatt på din order. Du når oss på 0771 – 75 35 00 eller maila info@expofy.se så skickar vi dig en offert.

Högkvalitativa reklamtält från Mitko

Vi på Expofy vill alltid kunna erbjuda dig som kund det absolut bästa. Därför har vi valt att ta bort de billigare och enklare tälten då dessa inte levererar den standard som vi önskar. I stället har vi valt att erbjuda dig som kund ett av de bästa reklamtälten som finns på marknaden och som produceras av den europeiska leverantören Mitko som vi är distributörer för på den svenska marknaden.

Det som skiljer Mitkos tält ifrån övriga på marknaden är att man satsat på att ta fram en rejäl aluminiumprofil där även kopplingarna till tältets stomme är av aluminium. Denna klarar av både vanligt slitage från att du tar upp och ner ditt tält samtidigt som den står emot hårdare vindförhållanden. Billigare tält på marknaden klarar inte många gånger av att tas upp mer än 1–2 gånger innan plastdetaljerna i tältets stomme går sönder. Något du inte behöver vara orolig med ett tält från Mitko. Stommen har 4-års garanti och skulle olyckan vara framme finns alltid reservdelar att tillgå.

Förutom att Mitkos tält har en mycket bra kvalité på dess tältstomme så är tältet helt anpassningsbart. När du bygger ditt tält hos Expofy har du möjligt att välja mellan åtta olika väggar. Alla väggarna kommer med 100% print vilket gör att du kan trycka din design över hela tältets yta. Utöver den stora variationen av tältväggar finns det ett 15 olika tillbehör att lägga till. Välj mellan bardisk, belysning, infravärme och extra insatt tak.

Med ett tält från Mitko kan du vara säker på att du investerat i ett kvalitativt och prisvärt tält. Ett tält som kommer hålla i flera år så länge du tar väl hand om det. Du får även möjlighet att skapa dig ett 100% anpassningsbart reklamtält med alla extra tillbehör på ett och samma ställ. Enklare än så kan det inte bli!

Reklamtält med tryck för alla användningsområden

Reklamtält kommer i flera olika former och storlekar. Du kan välja det klassiska popup-tältet eller ett lite mer utstickande tält som stjärntältet (jehlan). Välj helt enkelt det reklamtält som kommer passa er verksamhet bäst. För att verkligen synas och skapa en helhet kan du komplettera reklamtältet med beachflaggor, reklamflaggor, vepor eller ett mässbord. Du kan skapa ett helt koncept runt ditt reklamtält vilket kommer locka nyfikna besökare på långt håll.

Designa ditt tält

Alla reklamtält kommer med inkluderande tryck på både väggar och tak. Om du inte vill göra något speciellt tryck på den kan du istället välja en av dessa 20 solida färger.

Lämna en kommentar i kassans meddelanderuta om vilken färg du önskar

Vid egen design av ditt reklamtält kan det vara bra att tänka på att göra designen så tydlig som möjligt. Gärna så att den fungerar att se på nära håll som långt håll. Ju längre ifrån du kan avläsa designen desto bättre. Håll även din logotyp, budskap och text så långt ifrån skarvar och sömmar som möjligt. Har du andra frågor eller funderingar kring reklamtält går det självklart bra att kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se så hjälper vi dig gärna.

Eventtält – Tält till evenemang

Eventtält ser du ofta på evenemang speciellt på festivaler och konserter. Här används allt från vanliga popup-tält till de lite mer utstickande reklamtälten Jehlan. Tälten är perfekta att använd för loungeytor, serveringstält eller marknadsstånd. Men eventtält är även populärt på motorsportevenemang där de används som depåtält. Här är det popup-tälten som är överrepresenterade då deras passform funkar bäst för ändamålet.

Fördelen med att välja ett reklamtält till ett evenemang är att det skyddar mot regn och blåst men även när hettan slår till. Det gör att du kan klarar av att genomföra ett evenemang i alla sorters väder. Fördelen med att välja till väggar till ditt eventtält är att om vädret är fint så behöver du inte montera upp dem men skulle vädret slå om kan du snabbt montera upp väggarna. Exempelvis så kan det vara skönt en solig sommardag att ha helt öppet utan väggar. Skulle det därefter blåsa mycket från ett håll kan du välja att stänga till med en eller två väggar. Väggarna är även en viktig reklampelare på ett eventtält och därför kan det vara bra att välja minst 1–2 väggar för att verkligen se till så att ditt budskap syns.

Är du i behov av någon snabbare lösning av eventtält och har tillgång till el är det uppblåsbara tältet en populär expoprodukt på evenemang. Detta eventtält blåser upp sig själv med en elektriskpump och tar bara 5–10 min att resa beroende på val av storlek. Smidigt och enkel lösning som klarar av alla typer av väderförhållanden. Självklart kommer även det uppblåsbara tältet med möjligheten att välja till väggar.

Mässtält – Tält till mässor

Att reklamtält huvudsakligen används för utomhusbruk gör det inte omöjligt att även använda det inomhus. Ett mässtält är både snyggt och smidigt samtidigt som det tydligt definierar vart just din mässmonter är. Det är ett perfekt sätt att se till så att ditt budskap syns från flera vinklar och från ett större perspektiv. Skapa en loungeyta eller dela av din monter för att bygga upp ett avskilt rum. Här är det bara din fantasi som sätter gränser.

För mässa passar dock inte alla typer av reklamtält och därför är det viktigt att du väljer rätt modell. Flera av tältmodellerna behöver fästas i marken för att skapa ordentlig stabilitet och kan därför inte användas inomhus. Reklamtält som passar för inomhusanvändning är därför popup-tält. Popup-tälten har en stabil grund och klarar av att monteras i en mässmonter utan att fästas i marken. För att det ska stå extra stabil bör du dock lägga till 16 kilos tyngder på tältets fötter.

Fördelen med ett mässtält är att du kan välja till hur många du väggar du vill. Det gör att du exempelvis kan ha en helt öppen yta med inga väggar eller fyra väggar med en dörr. Vid val av fyra väggar blir en av väggarna automatiskt med dörröppning. Väggarna är mycket lätta att sätta fast och det görs snabbt med en dragkedja och kardborre. Därför kan du köpa till fyra väggar men välja att endast sätta fast 2 stycken. Här kan du experimentera själv hur många väggar som passar er mässmonter bäst. Vi rekommenderar att du väljer att ha minst 1 öppning helt öppen så att man kan se in ordentligt i tältet. Våra reklamtält går även att få med fönster men vid önskemål om detta ber vi dig kontakta oss för offert.

Reklamtält i olika utföranden och modeller

Hos oss hittar du reklamtält i flera olika utföranden. Vilken du ska välja är upp till smak och tycke. I huvudsak är de olika modellerna lika i material och utförande av väggar. Det är utseendet och dess form som skiljer de åt mest.

Popup-tält

Reklamtälten pop-up är ett av våra populäraste tält. Namnet popup har tälten fått av dess enkla konstruktion. För att resa popup-tältet krävs det endast att du drar i tältets ben. Därefter fäller reklamtältet ut sig mer eller mindre automatiskt. Därefter är det bara att bestämma önskad höjd då benen på expotältet är höj- och sänkbara.

Tillskillnad från många andra popup-tält på marknaden så har våra reklamtält ett rutmönster av aluminiumstag dvs helt i metall. Det är vanligt vid billigare expotält att du får stag eller kopplingar i plast. Dess stag gör att ramen på tältet blir förstärkt och klarar mer påfrestning. Tack vare att man gjort ramen i aluminium är tältet enkelt att vika ihop och går att transportera i en större väska. Ramen på våra tält har systemgaranti och beroende på modell gäller garantin i 3-5 år.

Stjärntält (Jehlan)

Ett stjärntält eller Jehlan som det också kallas är ett betydligt större fast ändå enklare reklamtält om man jämför med de andra modellerna. Här använder man en eller flera pålar för att hissa upp tälttaket. Detta tält är mer vanligt på evenemang på grund av sitt ovanliga utseende.

Men går självklart att bygga upp en mysig och speciell atmosfärs för ex. en middag eller konferens. Tältet kommer i två storlekar och går att välja mellan 10×10 och 16×16.

Uppblåsbara tält

Det uppblåsbara tältet skiljer sig en hel del från de andra modellerna då du inte behöver montera ihop någon del. Istället behöver du endast lägga ut tältet på den yta där det ska stå och därefter blåsa upp det med hjälp av den inkluderande handpumpen. För snabbare uppblåsning kan du köpa till en elektrisk pump. Den elektriska pumpen minskar tiden för uppblåsning till nästan hälften. När reklamtältet sedan är uppblåst behöver det ingen tilluft utan klarar att stå uppe under hela ditt evenemang. De uppblåsbara tälten kommer i fyra olika storlekar och går att välja mellan 3×3, 4×4, 5×5 och 6×6.

Material och val av väggar

Alla reklamtält har tak och väggar som är gjorda med en dubbelimpregnerad och vattentät polyester. Det gör att du kan hålla borta dåligt väder och hårdare vindar. Dock är det viktigt att förankra ditt tält ordentligt (Är du osäker på hur du förankrar ditt tält kan du läsa de i vår expotält guide här). Använd dig av tältspikar, tältremmar eller vikter för att se till att ditt tält står emot vindarna. Beroende på vilket tält och modell du väljer så bör du läsa på respektive modell var just de tältet klarar för vindmotstånd. Det är alltid viktigt att ta ner ditt reklamtält om vindarna är för hårda annars riskerar tältet att ta skada.

Men ett tak skyddar inte ensamt mot allt oönskat väder, istället kan du komplettera med skyddande väggar. Väggarna till våra reklamtält är som standard enkelsidiga och helprintade, du kan därmed själv välja hur mycket tryck du vill ha på ditt tält, endast din fantasi sätter gränser på vad vi kan trycka. Vid montage av väggarna så använder du den fastsydda kardborren och blixtlåset för att förankra din vägg i tältets konstruktion. Skulle du välja till väggar så att hela ditt tält skyddas läggs det automatiskt till en entrédörr så att man enkelt kan ta sig ut och in.

Vid behov av andra väggar

Även om vi endast visar enkelsidiga väggar på våra produkter så kommer alla våra reklamtält med ett flertal variationer. Det går både få med fönster, dubbelsidigt tryck eller om du skulle vilja ha en halv vägg. Vid intresse av andra väggtyper kan ni kontakta oss. Vi hjälper gärna till att ta fram just det tältet ni önskar. Ring oss på 0771 – 75 35 00 eller maila info@expofy.se