Skyltar > Mäklarskyltar

Mäklarskyltar

Mäklarskylten är den effektiva reklampelaren i mindre format som du enkelt kan placera ut runt om i stadsmiljöer och vid mindre vägar. Skylten trycks på gedigen 5 mm kanalplast som både är vädertåligt och ger en fin färgåtergivning till ditt tryck.

Mäklarskyltar har ett brett användningsområde

Att mäklarskyltar blivit så omåttligt populära under de senaste åren i bostadsbranschen är kanske inte så konstigt. Skylten som är gjord i kanalplast har ett mycket lågt pris samtidigt som de har hög kvalité på trycket. De är även mycket enkla att hantera och otroligt smidiga att placera ut. Denna typ av skylt passar till så mycket mer än bara bostadsförsäljning och funkar att även att använda som visningsskylt, hänvisningsskylt och evenemangsskylt.

Förutom att marknadsföra bostadsförsäljning så kan dessa skyltar användas för att exempelvis visa vägen till ett större evenemang, informera om en ny butik i en stad eller som informationsskylt vid exempelvis kommunval. Valet kring hur du väljer att använda dessa skyltar är obegränsat och fungerar utmärkt för att marknadsföra det mesta.

Flera varianter av mäklarskyltar

Mäklarskyltar kommer i flera storlekar och utföranden så att det kan passa till alla typer av evenemang, marknadsföring och bostadsförsäljning. Allt från den lilla mäklarskylten till den konturskurna. En mindre mäklarskylt passar utmärkt för skyltning vid gångbanor och stadsmiljö där gående enkelt kan ta in budskapet. Vid placering av skyltar vid väg bör man välja en större mäklarskylt som då enkelt kan läsas när man åker förbi. När du vill sticka ut och dra till dig blickar så är en konturskuren mäklarskylt utmärkt.

Dubbelsidiga mäklarskyltar

När du beställer en mäklarskylt från oss får du alltid tryck på båda sidorna av mäklarskylten. En självklarhet då en mäklarskylt skall kunna ses från båda håll. När du placerar ut din skylt ska det vara möjligt att se budskapet från exempelvis båda färdriktningarna på en väg så att ditt budskap exponeras så mycket som möjligt.

Liten mäklarskylt

Den vanligaste mäklarskylten av alla våra varianter är den lilla mäklarskylten som har ett mått på 48×17 cm. Denna är det absolut populäraste modellen och passar för de flesta typer av marknadsföring. Utmärkt att använda som en enkel hänvisningskylt till en byggarbetsplats, en ny restaurang eller parkering på ett evenemang.

Stor mäklarskylt

Är du ute för att synas ordentligt och verkligen vill nå ut med ditt budskap kan du satsa på den större versionen av mäklarskylten. Denna skylt har ett mått på 48×34 cm och ger en dubbelt så stor yta som den lilla skylten. Här får du plats med betydligt mer information och passar utmärkt för produktreklam, marknadsföra ett specifikt evenemang som exempelvis en fotbollsmatch eller för att göra reklam för olika typer av hantverkartjänster.

Konturskuren mäklarskylt

Mäklarskylten finns även som ett konturskuret alternativ både i den lilla och den stora versionen. Här har du möjlighet att skapa ett mer unikt utseende till din skylt men inom måttet som skylten anger. Dvs den lilla konturskurna skylten har ett mått på 55×20 cm och den stora 48×34 cm. Med en konturskuren skylt kan du exempelvis skapa en extra tydlig hänvisningsskylt genom att göra en konturskuren pil. Detta gör att det blir lättare för kunden att veta i vilken riktning de ska åka.

Med den stora konturskurna skylten är det vanligt att man låter något i motivet sticka ut från skylten och därav dra åt sig blickar. Exempelvis är det vanligt att man som mäklare har en bild på sig själv och sedan låter skylten konturskäras runt porträttet.

Du kan göra mycket kul med en konturskuren skylt och här är det bara fantasin som sätter begränsningarna.

Designa din egen mäklarskylt

När du ska ta fram en design till din mäklarskylt är det viktigt att inte försöka säga för mycket med ditt budskap. Annars riskerar det att bli svårläst och kunderna missar ditt budskap. Eftersom en mäklarskylt inte har en så stor tryckyta bör du tänka på att hålla det kort och koncist. Fokusera på vad du vill ha sagt och placera ut er logotyp. Ju tydligare du kan vara desto enklare kommer det vara för kunden att ta in budskapet.

För att synas tydligt kan det också vara bra att använda dig av klara och starka färger som syns tydligt. Se över omgivningen där du ska placera ut skyltarna och välj sedan en färg som sticker ut från det övriga. På så sätt kommer budskapet att synas tydligare samtidigt som det drar åt sig förbipasserades blickar. Tänk även på att använda ett så lätt läst typsnitt som möjligt och snåla inte på storlek, ju större desto lättare blir det att läsa.

Om du behöver hjälp med ditt original kan du lägga till produkten ”hjälp med original” i varukorgen och sedan meddela oss vad du önskar för design. Det går också bra att kontakta oss för rådgivning så hjälper vi dig på vägen om du har några funderingar.
Maila oss på info@expofy.se eller ring 0771-75 35 00