Fototapeter

Fototapet

På Expofy så erbjuder vi fototapeter som håller högsta kvalitet i material och tryck. Alla fototapeter kan måttbeställas för att passa på just den väggen som du vill tapetsera. När du beställer en fototapet så rekommenderar vi att du beställer en tapet som är något större än väggens mått med crika 3-6 cm extra i både bredd och höjd. På så sätt får man mer spelutrymme för marginal vid tapetseringsprocessen.

Din vägg förtjänar det bästa

Fototapeter har på senare tid börjat dyka upp mer och mer på alla möjliga offentliga platser, kontor och butikslokaler. Det gör att exponeringen smälter in bakgrunden på ett snyggt sätt och blir anpassningsbar för inredningen. Resultatet brukar bli häpnadsväckande bra.

Vi trycker fototapeter på ett material som kallas Polycanvas. Det är ett material som är slitstarkt och mycket formstabilt. Dessutom så tapetserar man upp det på samma sätt som vanliga tapeter, vilket gör materialet väldigt lätt att jobba med. Hör gärna av dig med dina tankar och idéer så hjälper vi dig att realisera din idé.