Rollup

Rollup

Rollups är ett mycket enkelt och prisvärt val av produkt när du ska ställa ut på mässa, event eller konferens. Hos Expofy får du ett brett sortiment med både enkel- och dubbelsidiga rolluper där alla trycks med ett högkvalitativt tryck.

Köp prisvärda rollups direkt i vår webbutik

Rollups är ett bra val för företagare som behöver en enkel lösning som kan förmedla ert budskap. Rollups är inte bara snabba att ställa upp utan är även mycket lätt transportera tack vare den medföljande väskan. När du beställer en rollup finns det flera olika varianter att välja mellan och hos Expofy får du ett brett utbud med rolluper som passar för alla typer av verksamheter. Det är inte svårt att välja variant av rollup utan du väljer endast den modellen som du gillar. Det som skiljer modellerna åt är design, kvalité, storlek och om rollupen är enkel- eller dubbelsidig.

Behöver du hjälp med att ta fram den bästa rollupen för ditt företag eller har frågor om en specifik modell? Då är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Vi hjälper gärna till med rådgivning kring ditt köp av rollups och kan även erbjuda hjälp med att designa din rollup. Kontakta oss på info@expofy.se eller ring 0771 – 75 35 00 så ser vi till att ta fram det bästa för dig. Skulle du vara intresserad av att beställa ett större antal rolluper rekommenderar vi i stället att du kontaktar oss för offert. Det kan du göra som vanligt via vår mail eller telefon. Men du kan också fylla i vårt offertformulär här på hemsidan.

Enkel och effektiv marknadsföring med en roll up med eget tryck

Rollup är ett av de mest klassiska valen och kanske just den produkten som man tänker mest på när man pratar om just ”expoprodukter”. Rollups med tryck ser du idag på de flesta utställningar, mässor, seminarium men även konferenser. Men en rollup fungerar lika bra som en informationstavla och kan användas exempelvis för att informera om regler i en simhall, visa upp en ny butikskampanj eller varna om hur man undviker smittspridning.

Fördelen med att välja en rollup med tryck är att det är en prisvärd produkt där du får ett högkvalitativt tryck samtidigt som en mycket enkel skyltlösning. Alla våra rollups trycks på en kraftig bestruken polyesterväv som ger en utmärkt färgåtergivning och bildkvalité till ditt motiv.

När du beställer en rollup hos oss på Expofy ingår alltid trycket. Du kan trycka ditt helt egna motiv och laddar upp det tillsammans med din beställning. Det kan vara en avgörande faktor att din rollup har en unik och utstickande design som får kunden att exempelvis besöka din mässmonter. Se därför till att din rollup med eget tryck förmedlar ert budskap på rätt sätt.

Vårt utbud av roll ups i olika modeller

Hos oss hittar du ett flertal roll ups i olika prisklasser och storlekar. Har du tänkt att använda din roll up frekvent så rekommenderar vi att du väljer en roll up i den högre prisklassen. Ju högre pris en roll up har desto högre kvalité och hållbarhet kan ni förvänta er. Det som sedan skiljer modellerna åt är stommen, teleskopfunktion eller inte på pinnen, vikten och dess stabilitet. Annars har alla våra roll uper samma fina bildvåd och levereras med väska. Dock kan väskan variera i utförande och material.

Vi lämnar alltid 2 års systemgaranti på våra premiumkassetter vilket innefattar samtliga rolluppmodeller. Systemgaranti är om det skulle vara något fabrikationsfel på själva stommen. Roll-upens tryckta material och grafik går alltså inte under denna garanti.

Roll Up Classic

Denna rejäla och stabila roll-up är en av de få som fått en utmärkelse tilldelad sig. Med dess stilrena men neutrala inramning lyfter den ditt budskap utan att distraheras av något annat. Välj mellan flera olika bredder från 85 cm till 145 cm. Du kan även välja att få stommen silverfärgad eller i svart.

Roll Up Impact

Roll up Impact är den kvalitetssäkrade budgetvarianten som passar perfekt för kampanjer. Trots sitt låga pris har denna roll up en tålig kassett som inte går sönder vid normal användning.  Kassetten är stadig och håller upp din roll-up snyggt. Välj mellan flera olika bredder från 60 cm till 150 cm.

Roll Up Penta

Här har du en riktigt storsäljare. Roll up Penta är en liten och smidig rollup vars kassett inte är högre än en tändsticksask. Roll-upen är framtagen för att ha en så låg vikt som möjligt samtidigt som den klarar av en långvarig användning. Rollup Penta kommer med en teleskoppinne (dock inte till den smalaste i bredd 60 cm) vilket gör det möjligt att justera höjden på din roll-up. Välj mellan flera olika bredder från 60 cm till 100 cm.

Roll Up S10

Med en diskret och snygg design är Roll up S10 en av marknadens smidigaste roll-uper. Dess unika kassett blir dold av bilden vilket ger en helt ny kraft till ditt budskap. Även denna roll-up har vunnit designpriset Red-Dot award för sin säregna design. Förutom det så kommer Roll-Up S10 med en teleskoppinne vilket ger möjligheten till att justera höjden mellan 150-200 cm. Detta är roll-upen för dig som vill ha det absolut bästa. Välj mellan flera olika bredder från 85 cm till 150 cm.

Roll Up T Dubbelsidig

Vill du kunna synas från två håll? Då är Roll Up T det perfekta valet. Med sina dubbla bilder kan du bredda din exponering markant på mässor och utställningar. Roll-upen har en fin kvalité och är mycket kostnadseffektiv. RollUp T kommer i storleken 85x200cm och kassetten står stadigt samtidigt som den håller dina bilder raka. Då roll-upen kommer med två bilder går det självklart bra att använda sig av två olika budskap.

Priser och mått på våra rollups

Att välja rätt rollup för ditt företag kan vara en utmaning. Men för att underlätta ditt val kan det vara bra att tänka på vad för budskap du vill förmedla med din rollup. Vid ett enklare budskap kan det räcka med en smalare roll up men är du i behov av en större tryckyta rekommenderar vi i stället att du väljer en av de bredare modellerna. Här nedan får du en tydlig översikt på både storlek, mått och pris på alla våra olika rollups.

Rollup Classic

MÅTTFÄRGPRIS
85×215 cmSilver & svart2495 kr
100×215 cmSilver & svart2895 kr
115×215 cmSilver3095 kr
145×215 cmSilver3895 kr

Rollup Impact

MÅTTPRIS
60×200 cm795 kr
85×200 cm950 kr
100×200 cm1195 kr

Rollup Penta

MÅTTPRIS
60×195 cm1275 kr
85×220 cm1695 kr
100×220 cm1950 kr
125×220 cm2295 kr
150x220cm2975 kr

Rollup S10

MÅTTPRIS
85×220 cm2895 kr
100×220 cm3150 kr

Rollup T Dubbelsidig

MÅTTPRIS
85×200 m2795 kr

Att tänka på när du utformar din rollups design

En rollup kan vara ganska klurig att skapa en design för. Då motivet blir avlångt kan det kännas svårt att få in det budskap som du tänkt dig på roll-upens smala bredd. Därför finns det några punkter som du bör ha med dig när du skapar ditt original. Vi går igenom några tips här nedan.

För dig som är sugen att djupdyka i design av rollups har även tagit fram en guide i hur du designar en roll up för störst genomslag.

Budskapet på din rollup

En rörig design gör det svårt att utläsa budskapet och risken finns att din rollup inte ger den effekt som du tänkt dig. Ditt huvudsakliga budskap ska alltid ligga i ögonhöjd. Håll budskapet kort och använd inte för långa texter. Ju mer text det är ju svårare blir det att läsa av. Mindre viktigare texter som adress, mail och telefonnummer kan du placera i roll-upens nederkant.

Rollupens placering

Vanligtvis läser man en roll-ups budskap uppifrån och ner. Detta innebär att från toppen av roll-upen till ungefär ögonhöjd är det absolut bästa platsen på rollupen för budskap och avsändare. Ju längre ner du lägger ditt budskap ju större chans är det att det missas. Om du ska till exempel ställa din roll-up tillsammans med ett mässbord bör du se till att ditt budskap inte döljs av bordet.

Bilderna på rollupen

Om du vill använda bilder och vektorer på din rollup är det viktigt att du ser till att dessa håller en hög kvalité. Annars finns det en risk att de blir pixliga och ser suddiga ut. Detta kan dra ner intrycket av ert företag och budskapet kan tappa sin kraft. Är du osäker på om dina bilder håller rätt kvalité? Då kan du kontakta oss så hjälper vi dig. Ring oss på 0771 – 75 35 00 eller maila info@expofy.se

Designhjälp vid köp av rollups

Att välja rätt rollup är ganska enkelt men att välja rätt budskap kanske inte är så lätt som man tänkt sig. För att ditt budskap ska komma fram ordentligt är det viktigt att rollupens design inte blir för stökig utan håller en hyfsat enkel layout. Om du har med för mycket på din rollup finns risken att ditt budskap inte tas in av din målgrupp.

Behöver du rådgivning på hur du skapar den bästa rollupen för dig eller behöver hjälp med att skapa ett original finns vi här för att stödja dig. Vill du ta dig an designen själv hittar du vår guide om hur du skapar en tryckfil här och designmallarna hittar du under varje enskild produkt. Se även gärna vår guide med tips om hur du designar en roll upp. Om du istället skulle vilja ta hjälp ifrån oss kan du lägga till produkter ”Hjälp med original” i varukorgen eller kontakta oss direkt på mail info@expofy.se eller ringer oss 0771-753500.

Frågor och svar om rollups

Kan jag byta bild till min roll-up?

Bland de modeller vi erbjuder så är det möjligt att byta bild på alla modeller. Detta kan ge din roll up en längre livslängd och du behöver inte byta ut hela kassetten för en ny bild. Det är dock mer vanligt att man väljer att komplettera med en till roll-up än att byta ut våden. Då priserna på roll-uper hålls så långa så är det billigare att komplettera med ett helt nytt system än att byta bilden på din rollup. Men önskar du att göra detta är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att beställa en ny bild.

Finns det några tillbehör att köpa till rollups?

Det mest specifika tillbehöret till en rollup är en spotlight som du fäster i toppen av din roll-up. Det är ett bra tillbehör att använd sig av om du ska placera din roll-up i ett dåligt upplyst rum eller på en plats. Men sedan kan du självklart med hjälp av andra expo-produkter bygga upp en större helhet.

Det vill säga: om ska stå på en mässa eller konferens så kan du komplettera din roll up med ett snyggt mässbord och ett broschyrställ. Det blir då mer välkomnande att komma fram samtidigt som du har fler möjlighet att visa upp exempelvis broschyrer och foldrar. Fördelen med att välja till ett mässbord är att varianter som till exempel Case & Counter även kan användas som transportväska.