Fasadflagga - Exponera ditt företag med en reklamflagga | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Fasadflagga
Produktvideo

Fasadflagga

Från 2 150.00 kr

(2 689 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
 • Högkvalitativt tryck
 • Gjord i 380g stickad polyester
 • Blåser upp även vid svag vind
Töm val
000

En framträdande fasadflagga som syns på långt håll

En fasadflagga har ett mycket högt exponeringsvärde och är därför viktig för ett företag som vill synas. Våra flaggor tillverkas i högsta kvalitet av 380g stickad polyester, detta tyg är en trelagers lösning som består av två tryckta polyesterdukar med ett ljusblockerande filter insytt som mellanlager. Den lätta och slitstarka duken gör det möjligt för flaggan att blåsa upp även vid svag vind.

Fasadflagga är en flagga som är mer vanlig i stadsmiljö och går ofta att se kring hotell och restauranger. Fasadflaggan har även en stor tryckyta vilket gör det enkelt att skapa en tilltalande och tydlig design. Men ytan gör det även möjligt att placera de flesta modeller av logotyper.

Vilken storlek ska jag välja?

Vi rekommenderar att du väljer en fasadflagga utefter längden på stången som är placerad på din fasad. Du ser i fältet bland storlekarna vilken som passar vilken typ av stång.

Efterbehandling

En fasadflagg levereras med en sydd kantförstärkning mot stången och fåll med dubbelsöm runt alla kanterna av flaggan. Kantförstärkningen ser till att flaggan håller sig hel och inte riskerar att trasas sönder vid hårdare vindar. I ovan och underkant hittar du även två stycken clips som gör det möjligt att förankra flaggan i flaggstången. En fasadflagga har även en öljett vid flaggans nederkant som gör det möjligt att med hjälp av en lina se till att flaggan inte snurrar runt själva flaggstången.

Designa din fasadflagga

När du designar din reklamflagga kan du designa den precis som du vill. Du kan trycka på hela ytan av reklamflaggan och det finns inga begränsningar på hur många färger du får använda. När du skapar din tryckfil ska layouten vara efter flaggans mått. Det är viktigt att inte du inte glömmer att spara med 5 mm utfall. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil kan du läsa det i våra guider om tryckfiler och utfall.

Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra flaggor kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Volymrabatter
Antal:0-4 st5-9 st10-19 st20 st -
Volymrabatt:-10%15%20%
Specifikation

150 x 25o cm

200 x 250 cm

250 x 250 cm

Material

Polyester

Polyester

Polyester

Bredd

150 cm

200 cm

250 cm

Höjd

250 cm

250 cm

250 cm

Vikt

900 g

1,2 kg

1,5 g

Tryckyta

Se tryckmall

Se tryckmall

Se tryckmall

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (149 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall