Showroom > Banderoller > Kulturkalaset 2021

Kulturkalaset 2021

Samarbete med: Göteborg & Co

Att genomföra Göteborgs Kulturkalas under en pandemitid är betydligt mer komplicerat än i vanliga fall. Konceptet behövde planeras om och förändringar kring programpunkterna behövde göras. För att kalaset skulle kunna genomföras valde man att göra alla aktiviteter och spelningar bokningsbara. Utan biljett kunde man helt enkelt inte besöka aktiviteten. Självklart var alla biljetterna gratis och skulle du inte fått tag på en biljett gick det även att streama många av programpunkterna.

På de punkter i programmet där artister skulle uppträda skedde själva spelningen på Pustervik. För att framhäva att Kulturkalaset skedde just på Pustervik fick vi dressa utsidan genom att producera en portal som sattes runt entrén men även klä uteserveringen med banderoller för att marknadsföra kalaset.

På de aktiviteter som skedde ute vid Kviberg producerade vi vägvisningsskyltar, informationstavlor samt hänvisningsskyltar till parkeringen. Övriga kalasplatser runtomkring Göteborg fick beachflaggor och affischer och alla buss- och spårvagnshållplatser i Göteborgsområdet klädde vi med stadsinfotavlor av ljuslådematerial. Kul att det faktiskt gick att genomföra trots restriktionerna.

Produktkategori: Banderoller, Skyltar


Utforska mera

Vasakronan – Återbruket

Banderoller | Bygg

Baltic – Solstoltar

Event

Gamlestadens Fabriker

Skyltning