Expomera > Kundcase > Flexibla och miljövänliga displayer till Hasselfors garden!

Flexibla och miljövänliga displayer till Hasselfors garden!

Hasselfors Garden stod inför en stor utmaning, inom loppet av 6 veckor så skulle 600 displayer för deras utomhusjord och gödseltorg produceras och distribueras. Vi fick förtroendet att ta oss an det här uppdraget och lyckades finna en perfekt lösning inom utsatt budget.

Uppdraget innebar att ta fram en lösning och producera 600 displayer som skulle kunna anpassas till två olika storlekar. Men även att priserna på displayerna skulle kunna uppdateras på ett smidigt, kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Hasselfors Garden hade tidigare använt sig av displayer i två olika storlekar där priset skrevs direkt på tyget/huvorna vilket gjorde att materialet som producerades snabbt blev oanvändbart.

Vårt förslag blev en grundställning med två förlängare som enkelt kunde monteras och göras om till den större eller mindre storleken. Sett ur en miljöaspekt producerades ställningarna i Sverige, och för att klara av en krävande utomhusmiljö förzinkades och lackades de.

Ett lyckat och hållbart projekt

Priserna kommunicerades via utbytbara och vädertåliga skyltar som enkelt och smidigt fästes med ett kardborreband på huvorna. Butikerna kunde då skriva priserna med en märkpenna. När dessa sedan behövde uppdateras så bytte man lätt ut prisskylten istället för hela huvan som man gjort tidigare. Det blev en prisvärd och miljövänlig lösning som Hasselfors Garden blev väldigt nöjd med. Ställningarna, huvorna och prisskyltarna distribuerades under våren ut till Hasselfors Gardens nätverk av butiker runtom i landet.

”Vi är extremt nöjda med lösningen som Expofy tog fram för oss – att de lyckades att med så kort varsel ta fram ett förslag som dessutom var mer prisvärt än det vi använt oss av tidigare och som gjorde att huvorna kunde återanvändas är vi så nöjda med och går helt i linje med vårt varumärkeslöfte ”Care for Life” – dvs att sätta hållbarhet främst”

Sammanfattningsvis så blev det här ett väldigt lyckat projekt med en mycket nöjd kund där vår lösning levererade en slutprodukt som blev både billigare, smidigare och mer miljövänlig än den man tidigare använt sig av!

Hasselfors Garden är ett svenskt trädgårdsföretag med anor så långt tillbaka som till början av 1600-talet. Företaget grundades i Hasselfors i Närke och har idag sitt huvudkontor i Örebro. Hasselfors Garden är en av Europas ledande aktörer inom torv, gödsel och täckmaterial.