Gatupratare Top Sign - Den klassiska gatuprataren | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Gatupratare – Top Sign
Produktvideo

Gatupratare – Top Sign

Från 1 520.00 kr

(1 900 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
 • Pulverlackerad stålram
 • UV-beständig frontplast
 • Toppskylt för exponering av logotyp
Töm val

Antal

 • Antal gatupratare: *

  1

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  EN KLASSISK TROTTOARPRATARE

  Top sign är en prisvärd och enkel gatupratare som har det klassiska utseendet för en gatupratare. Top Sign har en pulverlackerad stålram och kommer i flera olika färger. Välj din gatupratare i silver, svart, vit eller röd ram. Ditt budskap fäster du med hjälp av magnetförsedd frontplast. För att ge maximal livslängd till ditt motiv är frontplasten UV-beständig.

  Tänk på att vid hårdare vindar kan din frontplast riskera att blåsa ur. Därför rekommendera vi dig alltid att ta in din gatupratare vid hårdare väderförhållanden.

  Vill du exponera ditt företags logotyp lite extra och samtidigt spara utrymme på din skylt kan du välja till en toppskylt. Top Sign kommer med en exponeringsoval där du kan för en extra kostnad exponera ditt företags logotyp.

  Köp till en skylt

  När du köper en gatupratare kommer den inte med en inkluderad skylt. Därför behöver du välja till detta i samband när du beställer. Det vanligaste man placerar i en gatupratare är en affisch. I vårt sortiment hittar du två olika sorter av affischer.

  • Vanlig affisch
   Den vanliga affischen är mer anpassad för inomhusanvändning eller för att sitta skyddad i ram. Ska du placera affischen i en gatupratare som kommer stå skyddad från regn och som du tar in över natten fungerar det bra med en vanlig affisch.
  • Väderbeständig affisch
   Vår väderbeständiga affisch är gjord i tät PVC och klarar av de flesta väderförhållanden. Vill du att din gatupratare ska stå ute en längre tid och om du inte vill flytta på den rekommendera vi att du väljer en väderbeständig affisch till din gatupratare.

  Designa en affisch

  När du skapar dig en affisch ska affischen vara i måtten 50×70 eller 70×100 beroende på vilken storlek du valt på din gatupratare. Om du har ett färgat motiv som går från kant till kant är det viktigt att tänk på att ha ett utfall på 5mm. Detta minskar risken för att det blir en vit liten glipa längst kanterna. Läs vår guide om utfall om du är osäker på hur du lägger till detta. Tänk också på att om din design innehåller bilder bör dessa ha en PPI/DPI på 300.

  Är du osäker eller behöver hjälp med din affisch kan vi hjälpa dig med detta. Lägg till produkten “Hjälp med original” och skicka in dina filer så hjälper vi dig med en affisch. Det går också bra att kontakta oss direkt via info@expofy.se.

  Volymrabatter
  Antal:
  Volymrabatt:
  Specifikation

  50 x 70 cm

  70 x 100 cm

  Material

  Stål

  Stål

  Bredd

  60 cm

  80 cm

  Höjd

  130 cm

  160 cm

  Djup

  95 cm

  96cm

  Affischmått

  50 x 70 cm

  70 x 100 cm

  Yta för logotyp

  50 x 24 cm

  70 x 33 cm

  Vikt

  11 kg

  22 kg

  Designmallar

  Så här gör du

  1. Ladda ned designmallen (pdf)
  2. Följ instruktionerna i filen.
  3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
  4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

  Designhjälp (149 kr)

  Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

  Hämta designmall