Hjälp med original

Pris: 0:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 149.00 kr(186.50 kr inkl.moms)

Beskrivning

Hjälp med original

Att skapa ett original är inte alltid lätt och det kanske känns avancerat att göra det själv. Eller så kanske tiden bara inte räcker till. Vi på Expofy erbjuder därför en enklare designtjänst där vi tar fram ett färdigt tryckoriginal. Denna tjänst innebär att vi placera din logga, mindre text och bild på din utvalda produkt. Skulle det visa sig att din design kräver längre och mer avancerat arbete kommer vi att skicka dig en offert innan vi påbörjar arbetet.

Designprocessen

För att arbetet ska bli så smidig som möjligt underlättar det att skicka med en skiss eller att man beskriver vad ni önskar i ett dokument. Därefter kan vi ta fram ett original efter era önskemål. Om ni istället skulle vara osäkra på vad ni vill ha för typ av design och känner att designen ska visa ett tydligare budskap så rekommenderar vi att ni istället kontaktar oss på info@expofy.se eller ring oss på 0771-75 35 00 för prisförslag.

I designprocessen tar en av våra originalare fram ett digitalt korrektur som ni sedan får godkänna, alternativt återkomma med ändringar. Därefter ser vi över det en sista gång och åtgärdar ändringarna innan vi skickar ett färdigt original.

Hur vart laddar jag upp mina filer?

Ni laddar upp era filer i samband med att ni beställer era produkter. De skickas in via vår sida på WeTransfer som du kan se här: ladda upp filer
Ladda upp allt material som behövs till ert original, det vill säga logotyp, text, bild och färgval. Samt instruktioner över hur ni vill att ert original ska se ut.

Varför ska vi välja Expofy?

Hos Expofy hittar ni duktiga originalare och grafiska formgivare med flera års kunskap inom design och reklambyrå-branschen. Vi kan hjälpa er med mindre och enklare jobb. Storformat är vår starka sida då vi har över 20 års erfarenhet av branschen och vet hur man ska ta fram en lyckad layout.

Vi jobbar dagligen med att ta fram tryckoriginal till kunder och ser till att leverera snygga och estetiska layouter. Skulle ni behöva hjälp med framtagning av material, exempel bilder eller grafiskt mönster, kan vi även hjälpa er med detta.

Är du osäker på om vi kan hjälpa er?

Vi gillar nya utmaningar och idéer så tveka inte att höra av er så tar vi ett snack. Det går att nå oss på telefon 0771-75 35 00 men ni är även välkomna att besöka oss i våra lokaler på Faktorvägen 17 A i Kungsbacka för en kopp kaffe.