Showroom > Flaggor > Södra porten – Teglet

Södra porten – Teglet

Samarbete med: Grandab Management AB

I företagscentrum Södra porten i Mölndal hittar du både företag, konferenslokaler, lunchrestauranger och träning. Ett levande område som hela tiden växter. Tillskillnad från många andra områden ser man här till att förnya de gamla fastigheterna i stället för att riva och bygga nytt.

För att branda området fick vi till en början producera företagsflaggor till förvaltaren Grandab Management AB med Södra portens motiv. Dessa placerads sedan utanför södra portens företagspark.

I början av samma gata som företagsparken ligger finns även företagslokalen Teglet. Även här fick vi en del jobb att utföra. Först målade vi en företagslogga på fasades högra hörn så att man tydligt kan se att fasaden heter just Teglet.

Därefter producerade vi en lysande bokstavsskylt med ordet ”Restaurang” som sattes ovanför entrén till Restaurang Södra Porten. Skylten blev hela 5 meter bred där bokstäverna har en höjd 50 cm. Under den lysande bokstavsskylten monterades även en enklare svart bokstavskylt utan belysning med fastighetens gatunummer 1A.

Produktkategori: Skyltar, Företagsflaggor


Utforska mera

Flügger

Foliering

Rymdforum 2021

Event

Padel i Nya Hovås

Event | Foliering | Skyltning