Specialanpassad skyltar

Mer än bara en vanlig skylt

Ibland så vill man bara ha något nytt. Något som ingen annan gjort tidigare eller som faktiskt får folk att haja till. Det kan vara allt från en jättestor banderoll till massiva lysande bokstäver. Vi älskar nya idéer och är gärna med och tar fram nya spännande alternativ till er skyltning.

Specialgjorda ljusskyltar

Ljus gör något speciellt med en skylt. Det livar upp den och får den att poppa. Att ljus är viktigt blir verkligen tydligt när mörkret faller in.  Skyltar utan ljus kan lätt försvinna i mörkret och missas av kunden. Men med en ljussatt skylt kan du alltid se till att din verksamhet, företag eller till och med evenemang lätt går att hitta till. Ljusskyltar går även att göra i flera olika utföranden och former vilket gör att det mesta går att ta fram, det är bara fantasin som sätter gränser.

LJUSSKYLT PÅ FASAD

Den populäraste ljusskylten och kanske vanligaste är att göra en specialgjord ljuslåda för fasad där ditt företags logotyp lyser upp så fort det blir mörkt. Här har vi flera fina projekt bakom oss som gör att vi vet exakt vad som fungerar och ej. Vi har producerat massor av variationer och har kunskap om

att leverera ljuslådor som automatiskt anpassar sig efter ljuset. Det gör att du aldrig behöver tänka på att tända eller släcka din ljuslåda. Dagens LED teknik gör till och med att du kan byta färg på din skylt om du vill skapa något än mer unikt.


LJUSPELARE VID VÄGKANT

Vägvisare vid exempelvis industriområden, butiksområden eller annan stadsdel är ofta rätt intetsägande och ibland till och med svåra att urskilja. Med en unik och upplyft ljuspelare kan du se till så att er verksamhet verkligen sticker ut och syns.

Det bästa exemplet man kan ta är hur MC Donalds med sitt lysande M alltid lyckats se till att synas. Ljus drar till sig ögat och med en snygg ljuspelare kan du verkligen se till att kund hittar till just dig.


EGENDESIGNADE LJUSSKYLTAR

Ibland så behöver man kanske ta fram något som är än mer unikt än allt det andra. Något som man faktiskt inte sett innan. Vi har flera spännande projekt bakom oss och som ett exempel tog vi tillsammans med reklambyrån Invinn fram den fräcka ljusskylten som idag står vid Masthuggskajen i Göteborg. Med dess unika design och gröna sken går det inte att missa när man åker förbi.

Detta “skyltmonument” har till och med blivit utnämnt till Göteborgs populäraste “selfie-plats” under 2020. Det drar till sig nyfikna människor och markerar tydligt ut vart det framtida bostadsområdet kommer att växa fram. Skylten är bestyckad med ett smart system som gör att man kan tända och släcka skylten med hjälp av en app i telefonen. Något som blev en uppskattad detalj vid invigningen och när den skulle tändas för första gången.

Vi tar fram specialanpassade ljusskyltar

Är du i behov av en liknande lösning så kan vi projektleda er igenom hela denna process. Våra kunniga säljare har bra erfarenhet inom detta område och kan ta fram den bästa ljusskylten för just er.

Specialgjorda skyltar kräver lite mer jämfört med andra produkter i vår butik. Därför kan vi inte erbjuda direkt köp här i vår webbutik. Men vi finns alltid att nå på både telefon och mail. Kontakta oss idag så tar vi fram en offert på din önskade ljusskylt.

Uppblåsbara skyltar

Behöver du en spännande och udda skyltning till exempelvis ett evenemang eller annan tillställning är den uppblåsbara skylten något att verkligen rekommendera. En uppblåsbar skylt formas precis efter dina önskemål och kan vara allt från att visualisera din produkt på en pylon eller portal till en gullig seriefigur. Uppblåsta skyltar ger en riktigt ”wow” effekt och går att göra flera meter höga.

Vi har för Hasselfors Garden gjort en replica av deras jordpåse som gjordes hela 5 meter hög. Denna togs fram för att välkomna konferensgästerna till deras årliga konferens för återförsäljare. Denna maffiga jordsäck blev en riktig snackis och ett måste att fotografera sig vid.

Vi har även producerat en uppblåsbar katt på hela 6 meter till musikfestivalen Lollapalooza i Stockholm under 2019. Här kunde man tydligt se hur katten användes som en tydlig markör i centrum av festivalen.

Katten blev en återsamlingspunkt samtidigt som den var ett grafiskt maner för festivalen.

Detta är ett perfekta exempel som visar hur man på tillställningar och evenemang kan använda sig av uppblåsbara skyltar för att skapa en bra stämning till området men även ge ett landmärke till hela evenemanget.

Vi hjälper dig med din idé
Har du en rolig idé som du vill genomföra så tveka inte att kontakta oss. Vi finns alltid tillgängliga för både frågor och idétänkande. Ni kan kontakta oss direkt på info@expofy.se eller ringa: 0771-75 35 00. Det går också bra att fylla i formuläret under denna produkt: ” Uppblåsbar eventprodukt”. Eftersom våra uppblåsbara skyltar görs efter era önskemål så kan vi tyvärr inte erbjuda möjligheten att beställa produkten direkt i vår webbutik.

“ Vi har även producerat en uppblåsbar katt på hela 6 meter till musikfestivalen Lollapalooza i Stockholm under 2019. 

Stora banderoller och vepor

Banderoller och vepor kanske är ett av de enklaste alternativen men de går fortfarande göra spännande ihop med massiva motiv. Exempelvis så producerade vi två stora fasadbanderoller till Nodi Huset i Nya Hovås. Banderollen är gjord i specialmaterialet Speaker mesh som är ett ännu glesare material än vanlig mesh. Eftersom huset som har ny spektakulär design utsätts för mycket starka vindar var det viktigt att vinden lätt skulle kunna passera igenom. Det var även ett bra val då man ville täcka över en del fönster. Eftersom materialet är så pass glest går det fortfarande att se ut genom de övertäckta fönsterna.

Ibland behöver inte en skyltning vara så unik utan det räcker att den tar för sig, det kan exempelvis vara storlek, placering eller motiv. Fördelen med att välja en banderoll och vepa är också att de är mycket kostnadseffektiva samtidigt som de har en mycket bra hållbarhet. Hos oss hittar du flera olika typer av banderoller och vepor. Från enkla tygvepor du kan hänga inomhus till mer avancerade som passar för fasad och byggställning. Du kan även välja mellan flertalet olika efterbehandlingar så att din vepa passar för dina förutsättningar.

Visste du att!

Skillnaden mellan en banderoll och en vepa endast är vilken riktning som du väljer att hänga duken på. Det vill säga en vepa är en duk som är i stående format och en banderoll är en duk i liggande format. Men i slutänden har dessa två namn slagits ihop och blivit till en och samma produkt. Därför får du ofta fram samma resultat för båda produktnamnen.

Bokstavsskyltar

Att låta bokstäverna ”komma ut” ur skylten kan ge ett mycket slagkraftigt resultat. Det blir inte bara en 3D effekt till din logotyp utan den känns extra exklusiv när det kommer ut en bit från väggen/fasaden. Fördelen med bokstavsskyltar är att det finns så otroligt många möjligheter. Här kan du forma en skylt precis som du vill ha den och det går att göra allt från bokstäver i metall till belysta bokstäver i dibond. För att ge ett tydligare exempel på vad vi kan göra finns här nedan två olika variationer av bokstavsskyltar.

Sveriges finaste stall
Strax utanför Göteborg på den svenska västkusten ligger Särö. Här finner du inte bara vacker natur utan även ett av Sveriges finaste stall – Särö Stable. Här har vi producerat en specialgjord skyltlösning med både utskurna bokstäver och dess logotype helt i järn.

För att ge bokstäverna en extra finish har de blivit lackerade i svart. Denna unika fasadskylt ger en lyxig känsla och en extravagant touch till både fasaden och dess omgivning.

Bostadsområde helt i trä
På andra sidan Göteborg, på vägen upp mot Borås hittar du en annan spännande bokstavsskylt. För precis intill motorvägen står en praktfull skylt i trä som är ett landmärke för det nya bostadsområdet Wendelstrand. Skylten har fått sin originella design efter bostadsområdets koncept som är att alla hus ska byggas helt i trä. Vid produktionen av denna skylt har vi producerat de stora bokstäverna. Dessa bokstäver är gjorda i dibond, aluminiumkomposit, och som sedan blivit upplysta framifrån. Det ger en fantastisk effekt och som gör att skylten är synlig både dag och natt.

Kontaka oss

Du når oss på 
info@expofy.se eller 
0771 – 75 35 00.

Det går också bra att fyll i formuläret nedan.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.