Showroom > Foliering > Kv Johanna

Kv Johanna

Samarbete med: Hufvudstaden

Shoppingstråken är många i Göteborg och alla är en viktig del i stadens kärna. I en av de mest besökta delarna av Innerstan hittar du Fredstan. Stråket ligger perfekt emellan Nordstan och Avenyn vilket innebär att det passerar nästan 8 miljoner besökare varje år.

Under 2021 har fastighetsägarna i Fredstan nu gått ihop för att tillsammans lyfta stadsdelen och göra det till en mer attraktiv stadsdel. Ett samarbete som sker mellan Vasakronan, Hufvudstaden, Göteborg Stad med flera. Detta samarbete skall se till att Fredstan erbjuder det bästa inom lokala varumärken, stora internationella modekedjor och nya spännande koncept.

Under tiden som projektet pågår är det många butikslokaler som ska renoveras. Det innebär att det kommer finnas en hel del tomma lokaler i området under en kortare period. För att området inte ska kännas som ett enda stort renoveringsprojekt har man valt att foliera alla skyltfönster till de lokaler där renovering pågår. Detta gör stadsdelen betydligt mer attraktiv och skapar en nyfikenhet över vad som komma skall.

I samarbete med Hufvudstaden fick vi i uppdrag att ta fram och anpassa fönsterfolien i Kv Johanna efter deras grafiska manér. Därefter har vi producerat och monterat folien på lokalerna runt hela kvarteret.

Produktkategori: Dekaler


Utforska mera

Landvetter Flygplats

Skyltning

Miljönämnden

Skyltning

Nigab

Event

Kungsbacka bibliotek

Event | Flaggor