Showroom > Kontor > Volvo Bussar Sverige

Volvo Bussar Sverige

Samarbete med: Expovision

I början av sommaren fick vi tillsammans med Expovision möjlighet att producera nytänkande expomaterial till Volvo Bussar Sverige och deras anläggning i Uddevalla. I den första delen av projektet fick vi producera en helt unik ljuslåda som placerades i slussen mellan verkstaden och personalutrymmet.

När dörrarna öppnas så hör man musik spelas och bussens strålkastare börjar att blinka i takt med musiken och slutar först när du kliver ur slussen. Ett roligt sätt att leka med bild och ljus. Utöver den specialgjorda ljuslådan så inkluderade projektet att producera tavlor som ”ger en exklusiv känsla och som kommer ut lite ifrån väggen”. Dessa snygga tavlor är gjorda i 5 mm klarakryl som printas spegelvänt på baksidan och är uppsatt med 22 mm distanser.

Tavlorna har man sedan satt upp i personalutrymmet för att fylla upp de tomma väggarna i en korridor. I den sista delen av projektet skulle den gemensamma matsalen, som hade kala väggar och klinkergolv, få sig ett lyft både estetiskt och akustikmässigt. Sound Frames var det självklara valet för på så vis minska ljudnivåerna!

Vi producerade flera stora Sound Frames, ljudabsorbenter, med olika motiv av bussar i bohuslänska miljöer. Den största var hela 675×255 cm i ett stycke. De flesta av marknadens ljudabsorbenter kommer enbart med fasta bilder vilket innebär att du behöver byta ut hela systemet vid byte av bild. Sound Frame är istället framtagen så att du kan byta motiv precis när du vill. Det enda du behöver göra är att beställa nytt tyg.

Produktkategori: Skyltar, Banderoller, Sound Frame


Utforska mera

Kållered shopping park – Ljuspylon

Butik | Skyltning

Volvo Bussar Sverige

Kontor | Kreativa koncept

Ernst Rosén

Banderoller | Skyltning