Showroom > Kreativa koncept > Vasakronan & Karolina Kling

Vasakronan och Karolina Kling

Samarbete med: Vasakronan, ArtMadeThis och Karolina Kling

Har du sett att det poppat upp en massa spännande konst kring Lilla bommen? Just nu hittar du konst i det offentliga rummet från konstnären Karolina Kling precis utanför entrén till byggnaden Läppstiftet. I samarbete med Vasakronan, ArtMadeThis och Karolina Kling har vi producerat dessa fina konstverk i tre olika utföranden.

Till höger om entrén har fönstren folierats med Karolinas konst. Här har man valt ett blankt laminat för att konsten ska poppa och inte kännas platt. Det ger lyster till färgen och får fönsterdekoren att snyggt sticka ut i den grå omgivningen.

De fina sittkuberna som är utplacerade runt om entréområdet är gjorda av en trästomme som sedan klätts med skivor i aluminiumkomposit som sedan folierats med Karolinas konst. I allén som går ut från området har även träden blivit klädda med Karolinas konst. Här har vi satt upp spirorör runt träden, så de inte tar skada, och sedan klätt dessa med ett tyg som ger en mycket fin färgåtergivning till konsten. Något man verkligen känner är att Karolinas konst ger en superhärlig färgklick till området. Nu har det blivit en mycket mer välkomnande plats.


Utforska mera

UEFA Women’s Champions League

Event | Flaggor

Julstaden Göteborg

Flaggor

Björkris utsiktsplats

Skyltning

Stadsbiblioteket Göteborg

Kreativa koncept