Skyddsprodukter > Kassaskydd

Kassaskydd

Kassaskydd har blivit en viktig del av utrustningen i affärer och serviceinrättningar. Genom att använda kassaskydd och hostskydd kan företag och organisationer enkelt bidra till att skapa en trygg och hälsosam miljö.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Olika typer av kassaskydd och hostskydd

Standard kassaskydd

Standard kassaskydd är designade för att passa de flesta kassamiljöer och utgör en fysisk barriär mellan kassapersonalen och kunderna. De är vanligtvis tillverkade av klar plast eller plexiglas, vilket gör det möjligt för personal och kunder att kommunicera och interagera säkert. Dessa skydd är lätta att installera och kan ofta anpassas för att passa specifika kassadiskar.

Mobila hostskydd

Mobila hostskydd är flexibla och kan flyttas mellan olika platser efter behov. De är idealiska för situationer där permanenta installationer inte är praktiska, som i temporära försäljningsställen eller vid event. Dessa skydd är ofta lättare och designade för snabb uppställning och nedmontering, vilket gör dem till en mångsidig lösning för många olika typer av verksamheter.

Anpassningsbara kassaskydd

För företag som vill integrera kassaskydd på ett sätt som kompletterar deras inredning eller varumärkesprofil, finns anpassningsbara alternativ. Dessa kassaskydd kan specialtillverkas för att passa specifika mått och designkrav. Det ger företagen möjlighet att bevara sin estetik samtidigt som de upprätthåller säkerhetsstandarder.