Uppblåsbar eventprodukt – Special

Pris: 0:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

(0.00 kr inkl.moms)

Denna produkt går inte att beställa i vår webbutik. Men du kan skicka oss en förfrågan här nedan så återkommer vi med en offert till dig.

  • Figur, motiv, storlek, antal m.m.

Beskrivning

Uppblåsbar och specialanpassad eventprodukt för ditt företag

Inget är omöjligt – det är något vi på Expofy har som måtto. När det kommer till uppblåsbara eventprodukt finns det alla möjligheter till att skapa just den produkt du efterfrågar. Vad för produkt du vill ha är helt upp till dig. Låt kreativiteten flöda och våga satsa på något unikt och nytt. Vi har specialister med massor med lyckade projekt bakom sig som du kan ta hjälp av så tveka inte att höra av dig. Du kan ringa oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se. Sitter du i Göteborg med omnejd är du alltid välkommen förbi vårt kontor och showroom i Kungsbacka på Faktorvägen 17.

Uppblåsbara eventprodukter för konferens

Uppblåsbara eventprodukter kanske inte är en självklar produkt för en konferens utan känns mer anpassat för evenemang. Dock ska man inte se konferens som något stelt och tråkigt utan det är viktigt att kunna överraska sina kunder, säljare eller medarbetare. Självklart behöver man inte slå upp världens fest men man kan se till att konferensen blir en snackis. Och att skapa detta behöver inte vara så avancerat.

Vi gjorde bland annat ett mycket lyckat projekt för Hasselfors Garden där vi producerade en jättelik jordsäck i uppblåsbart format. Jordsäcken var hela 5 meter hög och togs fram för att fira att deras P-Jord fyller 50 år. Säcken skulle sedan tas med på en roadshow genom Sverige och välkomnade gästerna till de olika konferensanläggningarna.

Detta överraskade kunderna rejält och blev en riktig snackis. Självklart blev det ”ett måste” att fotografera sig vid den uppblåsbara säcken. Ett enkelt sätt att få folk att prata om ditt varumärke men även dela med sig av på sociala medier.

Fördelen med denna uppblåsbara produkt är att den är enkel att installera, ta ner och kommer alltid i en smidig väska. Vilket gjorde jordsäcken till en uppskattad eventprodukt på Hasselfors roadshow. Inga krångligheter och självklart har den integrerad LED-belysning så att den även syntes på kvällen.

Uppblåsbara produkter för event

Musikfestival, sportevenemang eller kanske en stadsfest. Ja var du än kan tänkt dig så passar de uppblåsbara eventprodukterna verkligen in här. Det skapar en magisk stämning och kan se till att ditt område får en otrolig ”wow-känsla”. Uppblåsbara produkter är mycket vanliga att stöta på under just dessa typer av evenemang och går ofta se som exempelvis stora reklampelare för att visa en produkt, en båge eller portal som marknadsför ett företag eller en figur för att framhäva evenemangets grafiska profil. Begränsningarna är få, så se till att låta fantasin flöda.

Under eventsommaren 2019 producerade vi bland annat en massiv katt som blev hela 6 meter hög till musikfestivalen Lollapalooza i Stockholm. Katten placerades ut på festivalområdet och blev en tydlig samlingspunkt. Men katten blev även ett populärt föremål för fotografering och gick att se på flera olika sociala medier.