Vepor för fasad och byggställning

Pris: 349:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 179.00 kr / m²(224.00 kr inkl.moms)

Beskrivning

Material

När du ska välja material till banderollen har vi valt ut tre stycken tyger som passar bra för en större banderoll utomhus. Du kan välja mellan två olika sorters PVC material samt ett mer miljövänligt val som är helt utan PVC.

 • 270g Mesh
  Hålad PVC som är slitstarkt men även delvis elastiskt. Tack vare att tyget är hålat så släpper det igenom en del av vinden vilket gör att det klarar sig bättre mot hårda vindförhållanden än andra material. Därför kan detta material vara att föredra om du ska montera banderollen på en vindkänslig yta såsom en fasad eller en byggställning.
 • 400g Frontlit
  Solid PVC är av högsta kvalité och ger fin färgåtergivning. Det är ett slitstarkt material som klarar de hårdaste väderförhållandena Frontlit är ett bra val till fasad och byggställningar då den är både lätt att jobba med och mycket följsam. Eftersom det är ett tätt material måste du skydda banderollen ifrån vind bakifrån.
 • 230 g Geomesh
  Hålad polyesterväv som inte innehåller någon PVC. Tyget är vävt mycket noggrant för att färgåtergivning och utskriftskvalitén ska vara på topp. Dock har Geomesh en kortare livslängd utomhus jämför med en banderoll i Frontlit eller Mesh.

Efterbehandling

Efterbehandling är hur du vill att kanterna ska vara runt om din banderoll. Du kan välja att lägga till samma efterbehandling på alla sidor eller skräddarsy det efter dina behov. På en banderoll för fasad och byggställning kan du välja till följande efterbehandlingar:

 • Kederband
  Silikonkärna omsluten av slitstark nylonväv som ger en stabil och snygg lösning för att hänga upp din banderoll. Kederbandet sys fast på baksidan av din banderoll och därefter trär du in banderollen i en Kederlist av aluminium. Om du inte redan har en Kederlist lägger du till detta under monteringsmaterial.
 • Kantförstärkning + öljetter (varje meter)
  Hård vind är det största problemet att ta hänsyn till när du skapar stora vepor för fasad och byggställningar. Därför kan det vara bra att välja till kantförstärkning till din banderoll. På fasad- och byggställningsvepor använder vi en extra kraftig kantförstärkning bestående av ett nylonband som sys fast runt kanterna. Detta görs för att de inte ska trasas upp och ger därmed en längre hållbarhet. Men för att du ska kunna hänga upp din banderoll så slås det fast öljetter, varje meter, som du kan fästa din banderoll med på fasad eller byggställning.

Montagematerial

Montagematerial väljer du till om du valt Kederband som efterbehandling och inte har några Kederlister. En Kederlist är gjord i aluminium och fäst på fasaden eller ställningen för att sedan kunna montera banderollen med Kederbandet. I kitet för Kederlist ingår även en pumpspännare för att sträcka upp vepan och få ett så snyggt resultat som möjligt.