Expomera > Tips & Trix > 5 produkter du måste ha i din mässmonter

5 produkter du måste ha i din mässmonter

För många är det självklart vad man skall ha i en mässmonter men för dig som inte tidigare ställt ut finns det en djungel av expoprodukter att välja mellan. Då finns vi på Expofy här för att hjälpa dig på traven och kan tipsa om de fem vanligaste produkterna du bör ha med i din mässmonter. Självklart är det inget krav och inget som kommer garantera resultatet. Men väljer du rätt mässmaterial kan du få en extra knuff i rätt riktning.

1. Börja med grunden till din mässmonter

Den första men kanske också den viktigaste produkten är mässväggen. Mässväggen är grunden till hela din mässmonter och utan den kan det kännas väldigt tomt och intetsägande. Det är med denna du kan bygga upp en känsla för ditt företag och ge ett varmt välkomnande till besökarna. Mässväggar kommer i flera olika storlekar och varianter vilket gör att det passar till de flesta monterstorlekar. Det finns helt enkelt en mässvägg för alla. Har du en mycket liten mässmonter kan du i stället för en mässvägg använda dig av en eller flera rolluper. Detta kommer att ge ett trevligare intryck än om du väljer att vara utan.

UTVALDA MÄSSVÄGGAR

2. En naturlig plats att stå på

Nästa produkt som är ett måste i mässmontern är mässbordet. Detta ger dig ett naturligt ställe att stå på samtidigt som du kan använda disken som kassa- och informationsdisk. Det är även ett bra sätt att kunna presentera dina produkter på. Fördelen med att välja till ett mässbord är även att många av varianterna även fungerar som en transportväska. På så sätt kan du transportera större delen av din monter direkt i mässbordet.

UTVALDA MÄSSBORD

3. Tydliggör informationen

Har du med dig broschyrer eller flyers till mässan? Då är det viktigt att dessa framhävs tydligt och att besökaren lätt kan ta åt sig informationen. Vissa besökare föredrar att endast ta med sig informationen ifrån montern och kanske slippa ta kontakt med något för att få veta mer. Då är ett broschyrställ ett perfekt sätt att visa upp dina broschyrer på.

Broschyrställ kommer både som golvställ, bordställ och väggställ. Vilket gör att du kan använda större delen av montern för att ställa ut dina broschyrer så de är lättåtkomliga. Har du valt att använda dig av digital information kan du även använda dig av smarta hållare för surfplattor som du kan ställa ut i din mässmonter. Detta är ett smart sätt att låta kunderna interaktivt ta emot information om företaget.

UTVALDA INFORMATIONSSTÄLL

4. Utnyttja ytan ovanför mässmontern

Om du har möjlighet och kanske en monter i den större klassen så rekommenderar vi att du även använder dig av ytan ovanför din monter. Detta kan du göra genom att hänga ner en takdisplay från taket och som sedan snyggt hänger ovanför din mässmonter. På så sätt kan besökarna betydligt lättare hitta till just din mässmonter då takdisplayer mycket tydligt syns ovanför alla andra mässmontrar redan på långt håll.

UTVALDA TAKDISPLAYER

5. När du vill att din monter sticker ut

Vill du vara företaget med montern som sticker ut och som verkligen syns? Då rekommenderar vi att du satsar lite större och väljer produkter som kanske vanligtvis inte syns i mässmontrar. Här kan du exempelvis bygga upp ett stort mässtält i montern för en härlig loungeyta med mysiga sittpuffar eller ställa upp flera stora beachflaggor som syns på flera meters håll. Vill du inte satsa på så stora produkter kan du i stället välja en lysande mässvägg. Detta kommer garanterat att sticka ut från mängden och verkligen dra åt sig besökarnas blickar

UTVALDA PRODUKTER

Vi hjälper dig att skapa den bästa monter

Vill du ha rådgivning och hjälp på vägen med din mässmonter? Inga problem! Vi finns här för diskussion och bokar gärna in ett möte med er. Vi har tagit fram koncept och produkter till massvis med mässmontrar. Därför kan vi med säkerhet säga att vi kan hjälpa dig att ta fram vad just du behöver i din mässmonter.

Kontakta oss idag så bokar vi in ett möte. Du kan kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00 eller fylla i formuläret nedan. Har du vägarna förbi Kungsbacka är du alltid välkommen in för att se vårt showroom. Du hittar oss på Faktorvägen 17.

Vill du ha fler tips om mässor kan du även läsa våra artiklar

BOKA ETT MÖTE

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp?

Klicka på stjärnan för att betygsätta denna artikel

Genomsnitt: 5 | Röster: 1