Broschyrställ > Broschyrhållare

Broschyrhållare

Expofy erbjuder ett brett utbud av broschyrhållare för alla typer av behov. Vårt sortiment inkluderar enklare hållare för bord, vägghängda och stående alternativ samt hållare för en eller flera broschyrer. Upptäck våra stilfulla och funktionella broschyrhållare som lyfter ditt tryckta material till en helt ny nivå.

Flera typer av broschyrhållare

Broschyrhållare är en praktisk expoprodukt som gör det möjligt att snyggt visa upp dina broschyrer och kataloger. Broschyrställ kommer i flera varianter men det skiljer inte sig inte så mycket mellan de olika alternativen. De kan variera i storlek och hur många broschyrer den kan hålla men också om stället är enkel- eller dubbelsidigt.

Broschyrställ är den perfekta produkten för företag, utställare och organisationer att snyggt och effektiv visa upp information på olika platser som i en reception, på kontoret eller i mässmontern. Det gör det enkelt för kunden att finna viktig information och för dig som företagare att hitta nya potentiella kunder.

Med vårt breda sortiment av broschyrhållare finns det varianter för alla typer av användningsområde. Allt från golvstående broschyrställ till mindre broschyrhållare du sätter på väggen eller placerar på ett bord.  Broschyrstället är en effektiv produkt som verkligen är värd att satsa på och har en viktig del i just en mässmonter.

Broschyrhållare för bord och disk

Ibland har man inte alltid tillräckligt med utrymme för en broschyrhållare men då finns det andra alternativ som funkar minst lika bra och tar upp mycket mindre plats. Broschyrhållare för bord och disk kommer i flera varianter och finns både att välja som en enklare variant där endast ett budskap visas eller med fack där en eller flera olika folders kan placeras. Dessa typer av broschyrhållare passar utmärkt i exempelvis en reception för att visa upp ett unikt erbjudande, på restaurangen för att visa upp en meny eller på mässan för att kunna dela ut broschyrer om företagets produkter.

Broschyrhållare multi

Om du vill exponera flera broschyrer med olika budskap är broschyrhållaren multi en perfekt produkt. Denna produkt är utformad så att broschyrer eller mindre folders kan placeras i tre olika fack där facken är lutade. Tack vare de tre facken kan du snyggt sortera upp och presentera de olika broschyrerna på ett överskådligt sätt. Genom att sedan placera ut broschyrhållaren på en strategisk plats som exempelvis en reception, i ett väntrum eller på en mässa kan du erbjuda dina kunder en variation av relevant information tack vara dess unika utformning.

Vägghängd broschyrhållare

Vägghängda broschyrhållare är en praktisk produkt som du kan använda för att ta vara på tomma väggytor. Det är även ett utmärkt val av produkt när det inte finns plats för ett golvstående broschyrställ eller bordsytorna redan är fulla. Vägghängda broschyrhållare är mycket användbara i entréer, längre korridorer och väntrum där viktig information kan tänkas vara behövlig för kunden att få till sig. Du kan göra en egen lösning genom att hänga flera hållare bredvid varandra längs en vägg för att skapa en snygg och enhetlig lösning för just dig.

Ett givet inslag på mässor och event

Att få kontakt med kunderna i sin monter är viktigt men att först få kunderna att vilja besöka ens monter kan vara en utmaning. Produkter som mässtält, banderoller, mässbord och beachflaggor är alla en viktig del i att skapa en imponerande monter som är iögonfallande för kunden. Men när kunden väl kommer till din monter är det också viktigt att de stannar kvar, även om du skulle vara upptagen med en annan kund. Det är här den lilla detaljen som en broschyrhållare kan göra en stor påverkan kring hur länge din kund stannar kvar. Med en broschyrhållare ger du möjlighet för kunden att själv få information genom era kataloger, broschyrer eller foldrar. Men det ger dig även dig en möjlighet att sedan skicka med relevant information och material till kunden när de väl lämnar din monter.

Kontakt Expofy inför din nästa mässa

Att åka på mässa är ett stort arbete och det är mycket du behöver tänka på kring din monter. Hur ska ni presentera företaget och er produkt samtidigt som ni bygger upp en professionell och välorganiserad monter. Om du inte har gjort denna resa tidigare kan det kännas som en tuff roll att ta sig ann. Men det är här som vi på Expofy kommer in i bilden för att hjälpa dig ta fram den bästa lösningen för din monter.

Med vår långa erfarenhet inom exponeringsprodukter kan du lita på att vi har den kunskap och expertis som behövs för att göra din monter till ett slående inslag på mässan. Vi har arbetat med både stora och små projekt och har hjälpt företag inom olika branscher att skapa imponerande montrar. Med vårt breda sortiment kan vi erbjuda dig allt från mässväggar, mässbord, broschyrställ, mässtält, banderoller och beachflaggor.

Du kan kontakta oss på 0771–753500 eller maila oss på info@expofy.se med dina tankar och idéer så bokar vi upp ett möte.