Roll Up Impact - En budget-rollup med hög kvalité | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Rollup Impact
Produktvideo

Rollup Impact

Från 895.00 kr

(1 119 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
Töm val

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  En budget-rollup med hög kvalité

  Här hittar du en riktigt bra budgetvariant av roll-up. Roll up Impact är en populär roll-up både tack vare sitt låga pris men samtidigt fina kvalité. Med en tålig kassett kan du använda din roll-up precis som vanligt utan att oroa dig för att roll-upen ska gå sönder. Kassetten har förstärkts med ett utfällbart stöd för att se till att roll-upen står stadigt och rakt.

  Roll up Impact kommer i tre stycken utföranden och går att välja i bredd 60, 85, och 100 cm. I höjd blir roll-upen 196 cm hög för 60 cm varianten och 200 cm för de bredare utföranden. 85 cm är i den vanligaste storleken på en roll-up men vid val av större roll-up har du plats för mer budskap. Impacts’ kassett går även under kategorin premiumkassett vilket innebär att den har systemgaranti. Den gäller om något är fel på själva stommen och gäller därmed inte för tryck eller grafik.

  Roll-upen levereras alltid hopmonterad så att du kan använda den på direkten. För lättare transport kommer även en inkluderande nylonväska med.

  Rekommenderade tillbehör

  Det finns inga specifika rekommenderade tillbehör till en roll-up då den klara sig ensam med att informera sitt budskap. Dock kan man alltid välja till en spotlight som du kan fästa i toppen av roll-upen. Perfekt om du behöver placera din rollup vid en yta där belysning saknas eller är för svag.

  Ska du ställa ut och är osäker på om du behöver något mer till din rollup kan vi rekommendera att välja till ett mässbord och eventuellt broschyrställ för placering av foldrar eller annan övrig information.

  Skapa en design till din rollup

  Då ytan på en roll-up är hyfsat begränsad så kan det ibland upplevas som ganska svårt att få till en bra design. Det är viktigt att låta ditt budskap synas ordentligt och inte använda dig av en för rörig design. Här tipsar vi om några punkter som du bör hålla dig till när du tar fram din design.

  • Ditt budskap
   Se till att hålla ditt huvudsakliga budskap i ögonhöjd. Då riskerar du inte att få ditt budskap missat. Håll texten kort och koncist, annars finns risken att det blir svårläst. Mindre viktig text som bara har en funktion först när budskapet är läst kan du placera längre ner på rollupen. Detta kan vara så som e-post, telefonnummer eller en webbadress.
  • Placering
   Oftast läser man av en rollup uppifrån och ner. Det blir då en avgörande punkt till hur du placerar ditt innehåll.  Högst upp på rollupen bör du placera det allra viktigaste så som logotyp och ditt huvudsakliga budskap. Om du tänker placera din rollup tillsammans med exempelvis ett mässbord kan det vara bra att inte placera viktig text som då kan hamna i skymundan.
  • Bra kvalité på bilder och vektorer
   Se till att alltid ha bra kvalité på bilder och vektorer i ditt tryckoriginal. Vid lågupplösta bilder finns det risk att det blir pixligt och bilder ser suddiga ut. Detta kan dra ner intrycket av rollupen och dess budskap. Om du inte vet ifall bilderna håller måttet så hjälper vi gärna dig med detta. Kontakta oss på info@expofy.se eller ring oss på 0771 – 75 35 00

  Hjälp med design

  Vill du istället ha hjälp med att ta fram ett original till din rollup så hjälper vi gärna till med detta. Lägg till produkten ”Hjälp med original” i varukorgen eller kontakta oss på info@expofy.se eller
  0771 – 75 35 00. Om du skulle endast behöva lite hjälp på vägen kan du läsa vår guide om hur man skapar en tryckfil här.

  Volymrabatter
  Antal:0-4 st5-9 st10 st -
  Volymrabatt:-10%15%
  Specifikation

  60 cm

  85 cm

  100 cm

  Material

  Aluminium, Rolltex

  Aluminium, Rolltex

  Aluminium, Rolltex

  Bredd

  60 cm

  85 cm

  100 cm

  Höjd

  200 cm

  200 cm

  200 cm

  Vikt

  2,5 kg

  3 kg

  3,2 kg

  Tryckyta

  Se tryckmall

  Se tryckmall

  Se tryckmall

  Designmallar

  Så här gör du

  1. Ladda ned designmallen (pdf)
  2. Följ instruktionerna i filen.
  3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
  4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

  Designhjälp (149 kr)

  Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

  Hämta designmall