Showroom > Flaggor > GoCo Health Innovation City – Skyltar

GoCo Health Innovation City

Samarbete med: GoCo Health Innovation City

GoCo Health Innovation City växer och blir större vilket gör att det händer mycket kring lokalerna i Göteborg. Under några månader har vi hjälpt till att producera flera expoprodukter för GoCo som vi kommer presentera för er i 3 stycken delar. I första delen av projektet fick vi producera välformade banér som hänger runt om i området i Åbro, Mölndal.

Det ger en fin inramning som välkomnare både besökare som anställda när man kommer utifrån vägen. De skapar även en vägvisning som gör att man lättare kan hitta till företagets lokaler. Smart och stiligt val.

Del två av projektet

Nu var det fokus på kontorsinredning och här fick vi producera flera stora Smart Frames som hänger med olika motiv runt om i lokalerna. Fördelen med dessa tavlor är att man enkelt kan byta ut bilden mot något annat när det inte längre är aktuellt. Vi producerade även flera

Del tre av projektet 

I sista delen av projektet fick vi projektleda och producera en pylon som är hela 6 meter hög och 2,5 meter bred. Pylonen har även försetts med den senaste tekniken, Casambi. Detta system gör att pylonen går att styra via en app med Bluetooth. Så när man vill kan man sätta på, stänga av, schemalägga tider och byta färg på pylonen direkt från telefonen. Det går till och med att dimmra pylonen ifall man tycker att den lyser för strakt.


Utforska mera

Södra porten – Teglet

Flaggor | Restaurang | Skyltning

Huski

Event

Polestar

Kontor

Microsculpture – utställning

Event