Showroom > Kreativa koncept > GoCo – Skyltar

GoCo Health Innovation City

Samarbete med: GoCo Health Innovation City

Vi fortsätter vårt arbete med GoCo och har under den senaste tiden fått producera nya skyltar till området. Eftersom GoCo sträcker sig över en stor yta är det viktigt att man skyltar ordentligt. Därför har vi fått producera en tydlig orienteringsskylt som visar hur du tar dig med bil till AstraZeneca eller om du vill ta dig till GoCo Arena. Ett enkelt och välkomnande sätt att se till att besökare inte kör fel och i stället kommer till rätt plats direkt.

Eftersom området kring GoCo, AstraZeneca och Fujirebio just nu består av en stor byggarbetsplats så kan det även vara lite svårt att orientera sig som gående. Därför fick vi även producera 15 fristående pyloner som är möjliga att flytta.

Dessa gör det möjligt att snyggt binda samman området under byggtiden. Eftersom mycket förändras under ett byggprojekt så var det viktigt att pylonerna skulle var flyttbara. På så sätt kan dessa enkelt flyttas runt och anpassas efter hur bygget fortskrider

Vid GoCo Arena fick vi även producera en informationsskylt med de olika företagen som finns att besöka på Goco Arena. Ett av företagen som öppnat här är den Hawaii inspirerade restaurangen PohKey. I deras lokal välkomnas man nu med en tydligt GoCo inspirerad ljusskylt men även en specialanpassad neonskylt. Självklart har den specialanpassade neonskylten formgets efter PohKey räkan som finns i deras logotyp och som lyser snyggt i en rosa färg.

Produktkategori: Skyltar


Utforska mera

GoCo – Skyltar

Kreativa koncept | Skyltning

Carpe Diem Mölndal

Butik | Foliering

Idrottens Bingo

Butik | Kreativa koncept | Skyltning

Carpe Diem – Barkarby

Butik | Foliering