Showroom > Mässa > Nylokal – Fastighetsmässa

Nylokal

Samarbete med: HIGAB, Aranäs Fastigheter, PEAB, Vasakronan

Nu ser vi allt fler mässor dra i gång och det tycker vi på Expofy är väldigt roligt. En av mässorna som varit aktuell nu i oktober var Nylokal. Mässan höll till på Clarion Hotel Post i Göteborg och är en mässa där företag kan skapa nya kontakter mellan lokalsökare och uthyrare. Några av de stora fastighetsbolagen som ställde ut på mässan var PEAB, HIGAB, Vasakronan och Aranäs Fastigheter. Till dessa fyra bolag producerade vi exponerings-produkter till hela eller delar av deras mässmontrar.

För PEAB’s mässmonter producerade vi en lysande mässvägg på 200×250 cm som verkligen lyckades sticka ut bland de övriga utställarna. För att sedan rama in deras yta ytterligare togs det fram en passade mässmatta. Layout och design var framtagen av Start Communication.

Fastighetsbolaget HIGAB valde en lösning där man använde sig av monterväggen som fanns att tillgå från mässan, här levererade vi tygvepan med kardborre som man enkelt monterade direkt på väggen. Fotografiet och det fina trycket gjorde att det såg mycket naturtroget ut och man fick känslan av att man befann sig i en av deras vackra byggnader när man tittade på väggen.

Vasakronan och Aranäs Fastigheter valde att uppdatera sina tidigare system. Båda bolagen hade sedan tidigare mässväggar som de varit nöjda med men dessa behövde nya budskap. Här producerade vi nya bildvåder så att de kunde återanvända systemen. Vasakronan valde även att uppdatera bildvåden för deras mässdisk.


Utforska mera

Allsång på Skansen

Banderoller | Event

Vasakronan & Karolina Kling

Kreativa koncept | Skyltning

Valand – Majblommans plats

Skyltning

Vetenskapsfestivalen

Banderoller | Event | Skyltning