H-stativ paket till mäklarskylt, 30 cm (25 st)
Produktvideo

H-stativ paket till mäklarskylt, 30 cm (25 st)

400.00 kr

(500 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

  • Fraktklass: 1 - 169 kr
  • Fraktklass: 2 - 199 kr
  • Fraktklass: 3 - 249 kr
  • Fraktklass: 4 - 449 kr
  • Fraktklass: 5 - 650 kr
  • Fraktklass: 6 - 990 kr

H-Stativ tillverkad i stål som anpassats för utomhusklimat. Stativet passar endast i 5 mm kanalplast och säljs paketerade. Varje paket innehåller 25 stycken H-stativ.

  • Tillägget gäller per produkt och tillkommer som en extra kostnad utöver frakt.

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Totalt

000

Placera ut din mäklarskylt med hjälp av H-stativ

H-stativet är en klassisk skylthållare i stål som generellt används till alla mäklarskyltar idag. Stativet är anpassat för just 5 mm kanalplast vilket gör den till det självklara valet av skylthållare till mäklarskyltar. Eftersom mäklarskyltar är utsatta för de flesta väderförhållandena är stativet tillverkat så att de ska klara av att ständigt vara utomhus. Stativen säljs i 25 pack och det går inte att beställa styckvis.

Montering på mäklarskylt

Då H-stativet är anpassat till mäklarskyltens kanalplast är det enkelt att montera skylten på stativet. Du behöver endast trycka ner hållaren i skyltens kanaler och skylten sitter fast. Därefter kan du enkelt trycka ner ditt stativ i marken. Stativet går att placera i både gräsmattor, jord eller mellan ett par stenplattor. Vilket gör det enkelt att placera ut skyltarna där du vill ha dem.

Användning av H-stativ

Att använda ett H-stativ till en mäklarskylt är inget man måste göra. Men det gör det både lättare och snyggare att placera ut skyltarna i till exempel ett bostadsområde eller vid en vägkant. Det gör det även enklare att återanvända dina mäklarskyltar eller kanske bara byta budskap på dem. Då du endast behöver lyfta upp stativet från marken och därefter ta av din skylt. Väljer du istället att spika eller skruva fast din skylt kan det bli svårt att få ner den utan att skylten tar skada.

Stativ i två storlekar

H-stativet kommer i två storlekar och du kan välja mellan ett H-stativ som är 30 cm högt eller ett H-stativ som är 60 cm högt. Det högre stativet hittar du här. H-stativ på 30 cm passar bättre till de mindre mäklarskyltarna, Mäklarskylt Standard och Mäklarskylt konturskuren Standard. Medan det högre stativet på 60 cm passar bättre till Mäklarskylt Stor och Mäklarskylt konturskuren Stor. Men det är en smaksak och båda stativen passar till alla våra mäklarskyltar. Fördelen med de lite högre är att din skylt kommer extra högt upp från marken.

Hjälp att ta fram skyltar

Är du osäker på vad just du är i behov av? Vi kan hjälpa dig ta fram ett bra paket. Vi har flera års erfarenhet av skyltar och diskuterar gärna med er om vad som skulle passa just er verksamhet. Kontakta oss idag, vi finns alltid tillgängliga på telefon: 0771 – 75 35 00 och mail: info@expofy.se.

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “H-stativ paket till mäklarskylt, 30 cm (25 st)”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Material

Stål

Bredd

20 cm

Höjd

60 cm

Designmallar
Hämta designmall

Inga filer