Mäklarskylt Stor, 48x34cm - Väderbeständig skylt i kanalplast | Expofy
Mäklarskylt Stor 48x34cm
Produktvideo

Mäklarskylt Stor 48x34cm

Från 1 450.00 kr

(1813 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 169 kr
 • Fraktklass: 2 - 199 kr
 • Fraktklass: 3 - 249 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 650 kr
 • Fraktklass: 6 - 990 kr
Töm val
 • Tillägget gäller per produkt och tillkommer som en extra kostnad utöver frakt.

  Ladda upp din fil nu eller skicka in den senare via vår WeTransfer

 • Är din fil större än tillåtet? Då går det att ladda upp den via vår WeTransfer eller maila filen till info@expofy.seMax filstorlek: 10 MBGodkänt filformat: pdf

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Totalt

Artikelnr: 19102 Kategorier: , Etiketter: , ,
000

Väderbeständiga mäklarskyltar i kanalplast

Mäklarskyltar är trots sitt namn en ganska vanlig skylt att använda i flera sammanhang och inte bara för mäklare att visa att det säljs en bostad. Mäklarskylt eller visningsskylt som det också kallas är ett perfekt sätt att visa vägen till ett evenemang eller skylta för en butikskampanj. Hos oss får du dubbelsidiga skyltar med fin färgåtergivning och bra kvalité. Skyltarna trycks på 5mm kanalplast vilket är ett bra alternativ vid utomhusanvändning då de klarar de flesta väderförhållanden.

Välj skylten som passar dig bäst

Det finns fyra olika typer av mäklarskyltar att välja mellan i vårt sortiment. Mäklarskylt Stor har ett mått på 48,5×34 cm och har ett lite större måttet än en vanlig mäklarskylt. Vill du ha en lite mindre skylt kan du välja Mäklarskylt Standard som har måttet 48,5×17 cm. Skulle du istället vilja sticka ut och ha en lite mer originell mäklarskylt kan vi rekommendera en konturskuren skylt. Här kan du skapa en skylt med ett utskuret motiv och går att välja mellan Mäklarskylt konturskuren Standard eller Mäklarskylt konturskuren Stor.

Mäklarskyltar i 4-färg

Våra mäklarskyltar trycks i 4-färg och ger fin kvalité på både text, loggor och bilder. Skylten har en matt finish vilket håller borta blänk från sol och andra ljuskällor. Med dessa egenskaper kan du förvänta dig en mäklarskylt i toppskick och ditt budskap kommer bli tydligt, skarpt och enkelt att se från vägen. Skyltarna trycks även med UV-teknik vilket ger en livslängd på upp till 5 år.

Placering av din mäklarskylt

Att välja till H-stativ är inget måste. Men det är att föredra om du ska kunna placera din skylt snyggt i ett bostadsområde eller vid en vägkant. Det finns två olika H-stativ att välja mellan. Ett stativ på 30 cm eller ett på 60 cm i höjd. Fördelen med det högre är att din skylt syns bättre vid exempel vägkanten då det kommer upp en bit från marken. Är du i behov av att endast beställda H-stativ hittar du våra stativ här: H-stativ 30 cm och H-stativ 60 cm. 

Ska du istället placera din skylt på en fasad, byggbod eller annan vägganordning går det lika bra att spika eller skruva upp skylten. Kanalplastskyltar är mycket vanliga att använda som informationsskyltar eller hänvisningsskyltar på exempel byggarbetsplatser. Skulle du vilja ha en skylt med större mått kan du skapa en med egna mått. Du skapar din skylt under vår produkt: Kanalplastskylt.

Skapa en mäklarskylt med egen design

När du designar din mäklarskylt behöver du inte hålla tillbaka på layouten. Du kan trycka på hela ytan och det finns inga begränsningar på hur många färger du får använda. När du skapar din tryckfil ska layouten vara efter skyltens mått och glöm inte att spara med 5 mm utfall. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil eller hur man lägger till utfall kan du läsa det i våra guider om tryckfiler och utfall. Behöver du hjälp med design eller har frågor om mäklarskyltar kan ni kontakta oss på
0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

 

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Mäklarskylt Stor 48x34cm”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Skylt

Material

Kanalplast – 5 mm

Bredd

48,5 cm

Höjd

34 cm

Förpackningsstorlek

25, 50, 100, 250, 500

Tryckyta

48,5 x 34 cm

Stativ

Material

Pulverlackerad stål

Bredd

20 cm

Höjd

30 cm eller 60 cm

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (99 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall