Mäklarskylt konturskuren Standard, 55x20 cm - Skylt i kanalplast | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Mäklarskylt konturskuren Standard 55×20 cm
Produktvideo

Mäklarskylt konturskuren Standard 55×20 cm

Från 2 750.00 kr

(3438 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
Töm val
 • Ladda upp fil *

  Ladda upp din fil nu eller skicka in den senare via vår WeTransfer

 • Filuppladdning *

  Är din fil större än tillåtet? Då går det att ladda upp den via vår WeTransfer eller maila filen till info@expofy.seMax filstorlek: 100 MBGodkänt filformat: pdf xlsx

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  Väderbeständiga mäklarskyltar i kanalplast

  Mäklarskyltar är trots sitt namn en ganska vanlig skylt att använda i flera sammanhang och inte bara för mäklare att visa att det säljs en bostad. Mäklarskylt eller visningsskylt som det också kallas är ett perfekt sätt att visa vägen till ett evenemang eller skylta för en butikskampanj. Hos oss får du dubbelsidiga skyltar med fin färgåtergivning och bra kvalité. Skyltarna trycks på 5mm kanalplast vilket är ett bra alternativ vid utomhusanvändning då de klarar de flesta väderförhållanden.

  Välj skylten som passar dig bäst

  Det finns fyra olika typer av mäklarskyltar att välja mellan i vårt sortiment. Mäklarskylt konturskuren Standard har ett mått på 55×20 cm och är i ett lite större mått än den vanliga mäklarskylten. Vill du ha en större konturskuren skylt kan du välja Mäklarskylt konturskuren Stor som har måttet 55×40 cm. Skulle du istället vilja ha en mer standardiserad mäklarskylt hittar du våra vanliga mäklarskyltar här: Mäklarskylt Standard eller Mäklarskylt Stor.

  Mäklarskyltar i 4-färg

  Våra mäklarskyltar trycks i 4-färg och ger fin kvalité på både text, loggor och bilder. Skylten har en matt finish vilket håller borta blänk från sol och andra ljuskällor. Med dessa egenskaper kan du förvänta dig en mäklarskylt i toppskick och ditt budskap kommer bli tydligt, skarpt och enkelt att se från vägen. Skyltarna trycks även med UV-teknik vilket ger en livslängd på upp till 5 år.

  Placering av din mäklarskylt

  Att välja till H-stativ är inget måste. Men det är att föredra om du ska kunna placera din skylt snyggt i ett bostadsområde eller vid en vägkant. Det finns två olika H-stativ att välja mellan. Ett stativ på 30 cm eller ett på 60 cm i höjd. Fördelen med det högre är att din skylt syns bättre vid exempel vägkanten då det kommer upp en bit från marken. Är du i behov av att endast beställda H-stativ hittar du våra stativ här: H-stativ 30 cm och H-stativ 60 cm. 

  Ska du istället placera din skylt på en fasad, byggbod eller annan vägganordning går det lika bra att spika eller skruva upp skylten. Kanalplastskyltar är mycket vanliga att använda som informationsskyltar eller hänvisningsskyltar på exempel byggarbetsplatser. Skulle du vilja ha en skylt med större mått kan du skapa en med egna mått. Du skapar din skylt under vår produkt: Kanalplastskylt.

  Skapa en mäklarskylt med egen design

  När du designar din mäklarskylt behöver du inte hålla tillbaka på layouten. Du kan trycka på hela ytan och det finns inga begränsningar på hur många färger du får använda. När du skapar din tryckfil ska layouten vara efter skyltens mått och glöm inte att spara med 5 mm utfall. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil eller hur man lägger till utfall kan du läsa det i våra guider om tryckfiler och utfall. Behöver du hjälp med design eller har frågor om mäklarskyltar kan ni kontakta oss på
  0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

   

  Volymrabatter
  Antal:
  Volymrabatt:
  Specifikation

  Skylt

  Material

  Kanalplast – 5 mm

  Bredd

  55 cm

  Höjd

  20 cm

  Förpackningsstorlek

  25, 50, 100

  Tryckyta

  55 x 20 cm

  Stativ

  Material

  Pulverlackerad stål

  Bredd

  20 cm

  Höjd

  30 cm eller 60 cm

  Designmallar

  Så här gör du

  1. Ladda ned designmallen (pdf)
  2. Följ instruktionerna i filen.
  3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
  4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

  Designhjälp (139 kr)

  Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

  Hämta designmall