Dubbelsidig ram med Ljudabsorbent

Pris: 595:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 887.00 kr(1 109.00 kr inkl.moms)

Beskrivning

Stäng ut ljud med snygga och portabla akustiktavlor

Sound Frame är elegant såväl diskret sätt för att rama in bilder tillsammans med en ljudabsorbent. Skapa en välkomnande miljö med ombonad känsla samtidigt som du stänger ut onödigt och otrevligt ljud. Vår Sound Frame anpassas efter era mått och du kan välja mellan tre olika färger på ramen. Svart-, vit- eller silverfärgad med en profil på 44mm. Skapa en akustisk uppdelning i rummet genom att placera den dubbelsidiga ramen mitt i rummet eller genom att hänga den från taket. Du kan också välja till ben med hjul så att du lätt kan rulla undan akustiktavlan när den inte behövs.

Hållbart och enkelt

Ramarna är lätta att hantera och du byter ut ditt motiv på bara några få minuter. Tyget trycker du fast med gummilist i Sound Framen. Det ger en stilren kant och tyget ser ut att sitta fast i ramens kant. Skulle tyget bli smutsigt kan du enkelt ta ner det från ramen och tvätta det i ett milt program på 40℃. Eftersom tyget är utbytbart kan du enkelt beställa till ett nytt motiv. Det beställer du under tygvepor – Som tyg väljer du 205g polyester och därefter samma efterbehandling på alla sidor. Under efterbehandling väljer du gummilist.

Den dolda ljudabsorbenten

Ljudabsorbenterna är gjorda av stenull och har en tjocklek på 40mm för bästa möjliga akustik. Stenullen har en mycket hög densitet vilket gör den till ett optimalt val för akustikplattor. Ullen klassifieras som en av de bästa alternativen, Klass A, när det kommer till ljudabsorption och har både ett högt brandskydd samt är okänsligt för fukt. Eftersom ljudabsorbenten är dold bakom motivet kan du snyggt placera ut en Sound Frame i offentliga miljöer. Reducera bort ljud från exempel ditt kontor, restaurang eller butik. Ljudabsorbenten fungerar bäst tillsammans med möbler och det kan därför vara bra att placera ramen i ett rum med exempel mjuka möbler och mattor för att uppnå maximal upplevelse.

Beställ din Sound Frame

Du beställer enkelt vår Sound Frame på hemsidan och därefter skickar du in en tryckfil på ditt motiv. Tryckfilen ska vara i samma mått som du beställt din ram och ha ett utfall på 5mm. Om du inte vet hur du skapar utfall eller en tryckfil kan du läsa vår tryckfilsguide samt vår artikel om utfall.

Skulle du vara osäker eller behöver hjälp med att beställa din Sound Frame kan du kontakta oss direkt på 0771-75 35 00 eller skickat ett mail till info@expofy.se

Specifikation

Material ramAluminium
Tjocklek ram44 mm
RamfärgAluminium, Svart, Vit
Tyg215g Polyester
Material ljudabsorbentStenull
Tjocklek ljudabsorbent40 mm