Vepor till Ljudabsorbent

Pris: 249:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 220.00 kr / m²(275.00 kr inkl.moms)

Beskrivning

Byt ut motivet till din Sound Frame

Att byta system varje gång man vill byta budskap kan kännas onödigt och inte så hållbart. Fördelen med våra Sound Frames är att de bygger på vårt Smart Frame system och när du tröttnat på ditt motiv kan du enkelt ta ner endast bilden och byta ut den mot något nytt. Ett enkelt och smart system som går att anpassa efter era behov och kampanjer. Tryck då nya banderoller med eget motiv för att skapa en trevligare miljö eller informera om nya produkter. Här finns det inga begränsningar! Vepan är smidig att hantera, lätt att byta och dessutom billig att frakta.

Måtten du anger vid beställning är alltid yttermåtten på din Sound Frame, dvs ytterkant till ytterkant både på bredden och höjden.

Material

När du ska välja material för bandroller till Sound Frame har vi valt ut två tyger som passar bra för systemet.

  • 205 g Stickad Polyester
    205g Stickad polyester som ger en mjuk och ”skrynkelfri” känsla. Tyget är utvalt för att det ger bäst resultat tillsammans med ljudabsorbenten och då tyget går att skarva uppstår det inga begränsningar i hur stor tavla du kan göra. Trycks i 4-färg med transfersublimering.

Efterbehandling

Val av efterbehandling är hur du vill att kanterna ska vara runt om din vepa. Efterbehandling görs på alla sidorna av vepan och för att det ska passa i Sound Frame systemet är det en gummilist som sys på runt kanten.

  • Gummilist 
    Gummilisten är fast sydd på tygets baksida och är 12 mm bred. Det är gummilisten som du sedan använder för att trycka fast tyget i ramen.

Designa din vepa

När du designar din vepa behöver du inte hålla tillbaka på layouten. Du kan trycka på hela ytan och det finns inga begränsningar på hur många färger du får använda. När du skapar din tryckfil ska layouten vara efter vepas mått och glöm inte att spara med 5 mm utfall. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil eller hur man lägger till utfall kan du läsa det i våra guider om tryckfiler och utfall. Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra bandroller till Sound Frame kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Här hittar du våra Sound Frames

Välj mellan enkelsidig eller dubbelsidig Sound Frame. Profilerna finns att välja i tre olika färger: Silver, svart och vit