Backdrop

Pris: 249:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 179.00 kr / m²(224.00 kr inkl.moms)

Beskrivning

Material

När du ska välja material till din Backdrop har vi valt ut ett flertal tyger som passar bra för ändamålet.

 • 205 g Stickad Polyester
  Stickad polyester som ger en mjuk och ”skrynkelfri” känsla. Materialet kan skarvas och därmed finns inga begränsningar i storlek. Trycks i 4-färg med transfersublimering.
 • 250 g Blackback Polyester
  Texilväv med hög kvalité och helt utan ljusgenomsläpp tack vare sin svarta ljusblockerande baksida. Passar bra för Backdrops placerade i ljusa miljöer som exempelvis på en scen med mycket belysning. Då risken för ljusgenomsläpp minskar och motivet syns klart och tydligt utåt. Tyget trycks med en sublimeringsteknik vilket gör att färgen trycks in i materialet och stannar där. Används för dukar som är upp till 300 cm i ett stycke. Trycks i 4-färg med transfersublimering.
 • 400 g Frontlit
  Solid PVC är av högsta kvalité och ger fin färgåtergivning. Det är ett slitstarkt material som klarar de hårdaste väderförhållandena. Frontlit är ett bra val till Backdrops då den är både lätt att jobba med och mycket följsam.

Efterbehandling

Efterbehandling är hur du vill att kanterna ska vara runt om din banderoll. Du kan välja att lägga till samma efterbehandling på alla sidor eller skräddarsy det efter dina behov. På en backdrop kan du välja till följande efterbehandlingar:

 • Endast renskuren
  Renskuren kant utan någon speciell efterbehandling. Denna efterbehandling fungerar bra om du vill till exempel häfta upp banderollen på en vägg.
 • Endast kantförstärkning
  På en Backdrop använder vi en kraftig kantförstärkning bestående av ett nylonband som sys fast runt kanterna. Detta görs för att de inte ska trasas upp och ger därmed en längre hållbarhet.
 • Kederband
  Silikonkärna omsluten av slitstark nylonväv som ger en stabil och snygg lösning för att hänga upp din banderoll. Kederbandet sys fast på baksidan av din banderoll och därefter trär du in banderollen i en Kederlist av aluminium. Om du inte redan har en Kederlist lägger du till detta under monteringsmaterial.
 • Kantförstärkning + öljetter
  Kantförstärkning som sys fast runt kanterna. Därefter slås det fast öljetter så att du kan hänga upp din banderoll. Du kan välja öljetter varje 50 cm eller varje meter.
 • Kanal (5 cm utplattat mått)
  Sydda kanaler på banderollens sidor som i utplattat läge är 5 cm breda. I kanalen kan du sedan montera ett rör/stång på ca 2 cm i diameter. Kanaler tillsammans med rör/stång underlättar vid upphängning och ger ett rakt och snyggt resultat.