Vepor till Ljuslåda - Byt enkelt ut ditt motiv | Expofy
Vepor till Ljuslåda
Produktvideo

Vepor till Ljuslåda

Från 325.00 kr / m²

(406 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 169 kr
 • Fraktklass: 2 - 199 kr
 • Fraktklass: 3 - 249 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 650 kr
 • Fraktklass: 6 - 990 kr
Artikelnr: 19175 Kategorier: , , Etiketter: ,
000

Byt ut motivet till din ljuslåda

Att byta system varje gång man vill byta budskap kan kännas onödigt och inte så hållbart. Fördelen med vår ljuslåda är att de bygger på vårt Smart Frame system och när du tröttnat på ditt motiv kan du enkelt ta ner endast bilden och byta ut den mot något nytt. Ett enkelt och smart system som går att anpassa efter era behov och kampanjer. Du behöver endast ta fram nytt motiv eller ny design så trycker vi nya vepor till din ljuslåda. Perfekt för att skapa en trevligare butiksmiljö eller informera om nya produkter, här finns inga begränsningar! Vepan är smidig att hantera, lätt att byta och dessutom billig att frakta.

Måtten du anger vid beställning är alltid yttermåtten på din ljuslåda, dvs ytterkant till ytterkant både på bredden och höjden.

Material

När du ska välja material för vepor till ljuslådor har vi valt ut två tyger som passar bra för systemet.

 • 215 g Lightbox Polyester
  Lightbox Polyester är ett material som specifikt används till ljuslådor. De ger ett enastående färgdjup med fin vitpunkt. Bilderna kommer tillsammans med ljuslådans LED verkligen att synas, ”poppa”. Tyget är ett mjukt och skrynkelfritt material som är lätt att hantera när det spänns upp i ljuslådans ram. Används för dukar som är upp till 300 cm i ett stycke. Trycks i 4-färg med transfersublimering.
 • 170 g Samba
  Enkel och hanterbar nylonväv som du kan torka av. Tyget är vattenavvisande vilket gör att vatten lätt rinner av utan att tränga in i materialet och har därmed ett bra skydd mot regn. Fungerar lika bra att använda inomhus som utomhus. Samba trycks med UV-teknik vilket resulterar i en djup färgåtergivning som får din vepa att ”poppa”. Används för dukar som är upp till 300 cm i ett stycke. Trycks i 4-färg med UV-LED double-stroke teknik för att skapa extra djup svärta i trycket.

Efterbehandling

Val av efterbehandling är hur du vill att kanterna ska vara runt om din vepa. Efterbehandling görs på alla sidorna av vepan och för att det ska passa i ljuslådan är det en gummilist som sys på runt kanten.

 • Gummilist 
  Gummilisten är fast sydd på tygets baksida och är 12 mm bred. Det är gummilisten som du sedan använder för att trycka fast tyget i ramen.

Designa din vepa

När du designar vepor till ljuslåda behöver du inte hålla tillbaka på layouten. Du kan trycka på hela ytan och det finns inga begränsningar på hur många färger du får använda. När du skapar din tryckfil ska layouten vara efter vepas mått och glöm inte att spara med 5 mm utfall. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil eller hur man lägger till utfall kan du läsa det i våra guider om tryckfiler och utfall. Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra vepor för ljuslådor kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Här hittar du våra Ljuslådor

Välj mellan Portabel LED Box 12 i vit plast eller Portabel LED Box 8 i aluminum.

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Vepor till Ljuslåda”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Detaljer
Designmallar
Hämta designmall

Inga filer