Staketvepa - Lyft utseendet på ditt staket med en snygg vepa | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Staketvepor
Produktvideo

Staketvepor

Från 179.00 kr / m²

(224 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
000

Lyft utseendet på ditt staket med en snygg vepa.

Att sätta en vepa på ett staket kan verkligen lyfta upp omgivningen runt exempelvis en byggarbetsplats. En staketvepa skapar en trevligare känsla och det är även ett bra sätt att enkelt kommunicera ut information. Låt människor veta vad din verksamhet gör just nu, vad som kommer att hända och när kanske bygget är klart. Staketvepor är ett enkelt alternativ och betydligt mer prisvärt än ett mer avancerat skyltsystem. Veporna går lika bra att använda inomhus som utomhus och har en fin färgåtergivning.

Material

När du ska välja material till vepan har vi valt ut tre stycken tyger som passar bra för både större och mindre vepor utomhus och inomhus.

 • 320g Mesh
  Hålad PVC som är slitstarkt men även delvis elastiskt. Tack vare att tyget är hålat så släpper det igenom en del av vinden vilket gör att det klarar sig bättre mot hårda vindförhållanden än andra material. Därför kan detta material vara att föredra om du ska montera vepan på en vindkänslig yta.
 • 450g Frontlit
  Solid PVC är av högsta kvalité och ger fin färgåtergivning. Det är ett slitstarkt material som klarar de hårdaste väderförhållandena. Frontlit är ett bra val till staketvepor då den är både lätt att jobba med och mycket följsam. Eftersom det är ett tätt material måste du se till att skydda staketvepan från vind bakifrån. Annars riskerar vinden att välta staketet.
 • 115g Polymesh
  Polymesh är till skillnad mot de andra två inte ett PVC material utan ett polyestertyg.  Polyester är ett av de vanligaste materialen att använda till flaggor men det går lika bra att använda till en staketvepa. 115g Polymesh är precis som 320g Mesh hålad och släpper därför igenom en del av vinden vilket kan vara att föredra då det minimerar risken att staketet välter vid hårdare vindförhållanden. Polymesh har bra färggenomsläpp vilket gör att man kan se färgen väldigt bra från baksidan av vepan.

Efterbehandling

Val av efterbehandling är hur du vill att kanterna ska vara runt om din vepa. Efterbehandling görs på alla sidorna av staketvepan och du kan välja mellan två olika mellanrum på öljetterna.

 • Kantförstärkning + öljetter 
  Hård vind är det största problemet att ta hänsyn till när du ska göra en staketvepa. På staketvepor använder vi en kraftig kantförstärkning bestående av ett nylonband som sys fast runt kanterna. Detta görs för att de inte ska trasas upp och ger därmed en längre hållbarhet. Men för att du sedan ska kunna hänga upp din vepa så slås det fast öljetter. Du kan välja öljetter varje 25 cm eller varje 50 cm.

Designa din vepa

När du designar din vepa behöver du inte hålla tillbaka på layouten. Du kan trycka på hela ytan och det finns inga begränsningar på hur många färger du får använda. När du skapar din tryckfil ska layouten vara efter vepas mått och glöm inte att spara med 5 mm utfall. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil eller hur man lägger till utfall kan du läsa det i våra guider om tryckfiler och utfall. Behöver du hjälp med design eller har frågor om staketvepor kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Hjälp med montage

Behöver du hjälp med att montera din nya vepa? Eller kanske du behöver hjälp att hyra staket? Vi samarbetar med ett flertal duktiga montörer och uthyrare som finns tillgängliga över större delen av Sverige.
Kontakta oss så hjälper vi er! 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

 

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Detaljer
Designmallar
Hämta designmall

Inga filer